До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 українських брендів, з якими легко пережити будь-який мороз

Посеред січня зима в Україні нарешті згадала про свої обов’язки і температура стрімко мчить до позначки -20, а це означає одне — час утеплятися по-справжньому. Українські бренди до такого повороту були готовими і представили цієї зими чимало класних колекцій, з якими жоден мороз не буде страшний.

KATIMO
IENKI IENKI

Зима — головна пора року для українського бренду IENKI IENKI, який спеціалізується на випуску пуховиків та іншого верхнього одягу. Цієї зими марка у своїх дослідженнях і зовсім вирушила на крайню північ, надихаючись образами жителів тундри і полярних станцій. Особливий вигляд мають тут пуховики з лінійки SHEARLING, виконані з шорсткої, але м'якої тканини Braille.

Реклама

<b>IENKI_Пуховик</b>

SAYYA

Люба Макаренко, засновниця марки SAYYA, в середині грудня випустила капсульну колекцію спортивних костюмів — яскравих, зручних і теплих. А поєднувати їх дизайнерка пропонує з хутряними капцями і пухнастою панамою, щоб максимально зануритися в атмосферу зимового затишку і не турбуватися про температуру за вікном.

<b>SAYYA_Costumes</b>

Ruslan Baginskiy

Лінійка українського бренду Ruslan Baginskiy, відомого своїми кашкетами і панамами, цієї зими поповнилася по-справжньому теплими шапками і аксесуарами, які легко витримують будь-які морози. Руслан Багінський робить ставку на класичну модель біні, але пропонує максимальне кольорове розмаїття.

<b>Ruslan_Baginskiy_HATT</b>

WILDWOOD

Куртки одеської марки WILDWOOD встигли оцінити не тільки українські модниці, а й світові інфлюнсери, включаючи дорослу даму Грейс Ганем і шведську стрітстайл-зірку Матильду Джерф. Цієї зими бренд пропонує озирнутися назад і провести найхолодніші дні зими в дублянках, натхнених ранніми 1990-ми. Як альтернатива довгим пальтам з овчини, які точно викличуть посмішку у наших мам — дублянки-авіатори або утеплені класичні косухи.

<b>WILDWOOD_Дубленки</b>

FEB SWEATERS

Яскраві і теплі светри FEB SWEATERS точно піднімуть настрій навіть у найморозніший день. Бренд вдало поєднує у своїх моделях мінімалістичні силуети і насичені відтінки, а їхній Instagram нагадує про естетику 1980-х і рекламні кампанії United Colors of Benetton. Серед найактуальніших — укорочені кардигани з V-подібним вирізом, які тріумфально повернулися в цьому сезоні, і утеплені версії футболок-поло.

<b>FEB_Sweaters</b>

J'Amemme

Українська марка J'Amemme підкорила вже безліч модних сердець своїми легкими сукнями, але прихильницям їхнього фірмового романтизму не варто засмучуватися з настанням морозів — наприкінці минулого року Юлія Ярмолюк представила стьобану лінійку, в якій невагомість поєднується з затишком. Цікаво, що головним в колекції став льон, який зазвичай асоціюється з літнім гардеробом, але тут він чудово утримує тепло і створює правильний ефект легкості.

<b>Jememme_Стежка</b>

Brazhe

Худі — універсальна річ будь-якого зимового гардеробу, яку легко як вписати в багатошаровий образ, так і зробити головною зіркою. Саме на них спеціалізується марка Brazhe, в арсеналі якої можна вибрати толстовку на будь-який смак. Серед наших фаворитів — рожевий, персиковий і молочний відтінки, а оверсайз-силует дозволить легко обмінюватися своїм худі з хлопцем.

<b>Brazhe_Худи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.