До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 обіцянок самій собі: залишатися з собою наодинці

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модною ілюстраторкою Mademoiselle Jolie продовжує проєкт #MyIntimateMood. Новий сезон ми назвали "П'ять обіцянок самій собі" і в кожному матеріалі нагадуємо собі і вам, що найважливіші обіцянки в житті – не ті, які ми даємо іншим людям. А ті, які ми даємо собі.

ЗАВАНТАЖИТИ #MyIntimateMood
Обіцянка №5: залишатися з собою наодинці

Буває, заходиш вранці на кухню в піднесеному настрої – і думаєш: як важливо приділяти час собі. Ось візьму зараз і вип'ю кави (какао/чаю з м'ятою/лляний відвар/келишок Taittinger). Подумаю про цілі та плани. Помрію. Може навіть помедитую. Адже це так правильно – уповільнитися на секунду в цьому шаленому світі. А сама краєм ока бачиш: на плиті – не зовсім порядок. Ну як пити каву з цими недосконалостями? Звичайно, хапаєшся за губку, щоб елегантно все усунути. Заодно поліруєш гейзерну кавоварку. Потім вирішуєш пройтися зі спреєм по плиті і робочих поверхнях. Тут стає зрозуміло, що час змінити квіти у вазах. Отямлюєшся через три години – зі спітнілим чолом. Генеральне прибирання в розпалі, пральна машина гуде, пилосос стоїть посеред квартири, речі складені горою, антресолі випотрошені. Не до кави. Добре хоч, не дійшло до перестановки меблів і заміни підлогових покриттів.

Реклама

Або ще таке буває. Видався вільний вихідний. І ти записуєшся на пілатес, манікюр, фарбування, чистку обличчя, а на вечір плануєш кіно, вино і друзів. Бо як інакше: життя ж промине, не можна марнувати ні хвилини.

Або ще так. Купуєш по всьому світу книжки, тягнеш їх до своєї квартири – з мрією, що неодмінно настане день, коли ти затишно влаштуєшся на дивані, вродлива, в кучерях і піжамі (хоч зараз в Instagram!) і почнеш захоплено читати. А насправді книжки складаєш у гірку, потім вона перетворюється на гору, загрожує вижити тебе з квартири, а часу їх почитати – вдома, на дивані – як не було, так і немає: у тебе дедлайни, графіки, зустрічі, подруги, тренування та інше насичене життя.

Або ось так. Вихідні, похмуро. А ти, замість того, щоб поніжитися в ліжку, зранку стрімголов мчиш через все місто – дивитися нову виставку, а потім снідати з подружкою, тоді – по магазинах, а на вечерю – до матері. Бо мама, як відомо, сама себе не провідає і свої домашні тефтельки не з'їсть.

Але ж можна зовсім інакше. Можна уявити, що дім – це місце сили, затишна фортеця. Можна уявити, що вікенди – це час для себе. Можна знайти youtube-канал з домашніми тренуваннями – і займатися без витрат часу на зачіску, дорогу в зал і назад. Або влаштувати б'юті-день у ванній: маски, свічки, музика. Можна не втікати з дому, а добряче запастися вином і чипсами (з топінамбура, звичайно). І весь день дивитися "Чому жінки вбивають". Або весь день валятися в ліжку – в інстаграмній піжамі. І читати ті самі книжки. А може, комікси. Або переглядати старі фотографії. Писати списки бажань. У блокнот, від руки, як у старі добрі часи.

Можна танцювати, репетирувати ефектні пози перед дзеркалом, замовляти додому їжу і віддаватися онлайн-шопінгу. Можна валятися у ванній, фарбувати нігті, приміряти помади, на які не вистачає сміливості, і малювати смокі, на які не вистачає часу. Фотографуватися. Готувати. Пустувати з котом. Крутити локони. Мити посуд, взути підбори. Робити зачіску. Мріяти. Підспівувати музиці з iTunes. Складати маршрути майбутніх подорожей. Зрештою, випити кави і медитувати.

Бо справжня розкіш сьогодні – це час. А найвишуканіша розкіш – це час наодинці з собою.

<b>интимиссими 5 часть обещаний</b>

Придбати білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.