До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші різдвяні вітрини універмагів з усього світу

Є багато причин мандрувати світом кожного грудня: щоб відвідати різдвяні ярмарки чи побачити найкращі постановки балету "Лускунчик". Звичайно, зимові канікули не залишаються без шопінгу. Але коли ви прямуєте до універмагу, варто не лише бігти в улюблені магазини, але і звернути увагу на святкові вітрини.

Вітрина ЦУМу

Під час святкового сезону універмаги по всьому світу створюють вітрини, які є буквально творами мистецтва. Такі місця, як Galeries Lafayette в Парижі і Selfridges у Лондоні (не кажучи вже про П'яту авеню в Нью-Йорку), зробили все можливе 2019 року, щоб здивувати своїх клієнтів.

Реклама
ЦУМ, Київ
ЦУМ КиевВітрина ЦУМ

Цього року київський ЦУМ перетворив свої вітрини на справжню "Фабрику подарунків". Кожна з вітрин присвячена певному процесу та втілює: дизайн-майстерню, лабораторію, розкрійний комплекс, фарбувальну майстерню, складальний цех, конвеєрну стрічку і склад. Наприклад, у вітрині "Лабораторія" відтворений процес пошуку найкращої формули, створення ідеального подарунка. Манекени-вчені працюють з хімічними реагентами: глітерним порошком, блискітками і кристалами.

Galeries Lafayette, Париж
Galeries LafayetteВітрина Galeries Lafayette

Galeries Lafayette славиться своїми неймовірно епічними ялинками всередині універмагу, але зовні він має не менш сліпучий вигляд. Цьогоріч французький універмаг вибрав тему "Різдвяний вулик". У кожній з 11 вітрин зображені сцени, в яких гламурні бджоли готуються до Святвечора. Радимо звернути увагу на вітрини, де бджоли готують святкову їжу, і де королева-бджілка чепуриться.

Printemps, Париж
Вітрина Printemps

З нагоди свого 150-го Різдва, Printemps у співпраці з відомим сценографом Філіппом Декуфле "розповідають" різдвяну казку. Вперше всі вітрини універмагу анімовані, а дві з них навіть пропонують інтерактивний цифровий досвід. Створені під керівництвом престижних брендів-партнерів універмагу: Lancôme, Evian, Longines, Christian Louboutin, Sonia Rykiel і Burberry, – кожна з 11 вітрин представляє чарівну сцену або грайливу ілюзію з послідовними оптичними ефектами і рухомими квітами.

KaDeWe, Берлін
KaDeWeВітрина KaDeWe

З огляду на свій статус одного з найбільших універмагів в Європі, Kaufhaus des Westens (також відомий як KaDeWe) встановив серію значно більших вітрин у святковий сезон. У кожному вікні, відповідно до теми "Готуйся до Різдва", представлені лускунчики, які розігрують нетрадиційні святкові звичаї – від потягування коктейлів під освітленими пальмами до ночівлі на дискотеці.

Brown Thomas, Дублін
Brown ThomasВітрина Brown Thomas

Цього року ірландський універмаг Brown Thomas надихався поїздками потягом. Головна ідея – вшанувати золотий вік подорожей. Кожна з восьми вітрин магазину представляє розкішну сцену: від одягненої в срібне вбрання жінки, що попиває шампанське в барі поїзда, до дітей (в оточенні іграшок), які залазять вночі на двоярусні ліжка.

Harrods, Лондон
HarrodsВітрина Harrods

У вітринах знаменитого лондонського універмагу на Бромптон-роуд можна зустріти тварин, всі з яких відповідають темі "Царство Різдва". У вікнах універмагу можна побачити зебр з парфумами Carolina Herrera, снігових барсів, що доставляють подарунки Elie Saab, і гірських козлів, які перевозять Brunello Cucinelli.

Selfridges, Лондон
SelfridgesВітрина Selfridges

Selfridges представив свої вітрини на тему "Сучасне Різдво" ще в жовтні. Класичні казки в вітринах оформили в футуристичному стилі та ультрасучасній естетиці – наприклад, пасма волосся Рапунцель зроблені з алюмінію, а сукня Попелюшки переосмислена як неонове бальне вбрання Christian Siriano.

Bloomingdale's, Нью-Йорк
Bloomingdale'sВітрина Bloomingdale's

Святкові вітрини Bloomingdale's 2019 року відзначають 50-ту річницю висадки на Місяць з темою "Свято не зі світу цього". Так, у вікнах універмагу можна знайти голографічні сумки для покупок, неонові і хромовані прикраси, чарівних плюшевих ведмедів у шоломах космонавтів. Також космічну тему уособлюють засліплені манекени.

Saks Fifth Avenue, Нью-Йорк
Saks Fifth AvenueВітрина Saks Fifth Avenue

Цього року Saks Fifth Avenue зробили справжнє різдвяне диво: об'єднали Disney з високою модою. Універмаг представив свої вітрини у стилі мультфільму "Холодне серце". У них зображена подорож Анни через чотири духи природи – вітер, вогонь, воду і землю.

Bergdorf Goodman, Нью-Йорк
Bergdorf GoodmanВітрина Bergdorf Goodman

Різдвяні вітрини Bergdorf Goodman – одні з найкращих у світі. У межах теми "Хороші часи" в вікнах універмагу можна побачити різні сцени з веселими вечірками та іграми, такими як музичні стільці, пінбол, і навіть дівич-вечір – звісно ж, у рожевих шовкових нічних сорочках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.