До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЦУМ представив новорічні вітрини

Київський ЦУМ традиційно відкриває святковий сезон новорічними вітринами, які цьогоріч перетворилися на справжню "Фабрику подарунків".

Кожна з вітрин цієї "фабрики" присвячена певному процесу та втілює: дизайн-майстерню, лабораторію, розкрійний комплекс, фарбувальню, складальний цех, конвеєрну стрічку і склад.

Реклама

У "Дизайн-майстерні" можна побачити снігову кулю з мініатюрою фасаду ЦУМу, де поруч рухається іграшковий локомотив потяга, що є втіленням мрії усіх дітей і дорослих. У вітрині "Лабораторія" відтворений процес пошуку найкращої формули, створення ідеального подарунка. Манекени-вчені працюють з хімічними реагентами: глітерним порошком, блискітками і кристалами. Як тільки всі матеріали знайдені, а сполуки збалансовані, робота продовжується в "Розкрійному комплексі". Головні об'єкти третьої вітрини – вечірні сукні та стилізована карусель, яка є одним з ключових символів різдвяних ярмарків. У "Фарбувальній майстерні" подарунок отримує свій індивідуальний відтінок. Колір перетворює технічні деталі на яскраві та вишукані аксесуари. Для оформлення цієї вітрини використали акрилайт і лавову лампу. У вітрині "Складального цеху" діють механізовані помічники, які збирають аксесуарну продукцію різної конфігурації. Після завершення всіх етапів виробництва ідеальний подарунок прямує на "Конвеєрну стрічку", шосту вітрину, де відбувається процес упакування. На "Склад", сьому вітрину, потрапляють готові подарунки, а звідти – вже на полиці універмагу. У вітрині застосована технологія "нескінченного дзеркала", яка створює магічну ілюзію глибини.

<b>TSUM_Christmas_Windows_2019</b>

Ще краще зануритися в казкову атмосферу допоможе відео:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.