До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні персні Меган Маркл

Весільна сукня Меган Маркл стала справжнім сюрпризом – майбутня герцогиня Сассекська обрала французький Будинок Givenchy, хоч його зараз і очолює британка Клер Вейт Келлер. Друга сукня для заходу була більш патріотичою, її автор – Стелла Маккартні. А ось з прикрасами експериментів не було. Тіара Єлизавети Другої, сережки і браслет ювелірного Дому Cartier – досконалий і традиційний вибір.

Обручка Меган, згідно з традицією, започаткованою ще 1923 року, зроблена з валлійського золота, яке раніше добували на шахті компанії Clogau Gold. Саме з нього роблять заручні прикраси для членів королівської сім'ї. Золото для обручки Меган було особистим подарунком королеви Єлизавети Другої. Обручальний перстень герцогині Сассекської був досить скромним. Всього три діаманти, центральний з них був з вінтажного браслета принцеси Діани. Саму прикрасу принц Гаррі замовив у королівського ювеліра Гаррі Коллінза і сам брав участь в розробці дизайну.

Реклама

На другу частину заходу Меган Маркл додала ще одну прикрасу. Це перстень з великим топазом, що раніше належав принцесі Діані і який принц Гаррі отримав у спадок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.