До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші рукавички осінь-зима 2021/2022

Ми вже розповідали вам про найбажаніші светри цього сезону, актуальні чоботи й позачасові пальта, показували теплі шапки й шарфи — можна сказати, що капсульний гардероб на холодний період уже складено. Однак бракує однієї маленької деталі — модних рукавичок. Цього сезону осінь-зима 2021/2020 дизайнери пропонують такі типи рукавичок, від яких неможливо відмовитися. У центрі уваги опинилися: класичні короткі рукавички, подовжені моделі, які ще називають оперними й пухнасті рукавиці. Vogue.ua зібрав наймодніші рукавички цього сезону і показав, як їх стилізувати в повсякденному житті.

Prada
Короткі шкіряні

Чорні шкіряні рукавички — така сама базова річ, як біла бавовняна футболка, сорочка, що ідеально сидить на фігурі, або пошитий на замовлення брючний костюм. За правильного вибору й належного догляду шкіряні рукавички можуть слугувати вам вірою й правдою багато років. Цієї осені сучасне прочитання класичних рукавичок показали Prada — бренд прикрасив шкіряний чорний аксесуар невеликою об’ємною кишенею, що раніше з’явилася на черевиках, сумках і ременях бренду. Тим часом Valentino декорували рукавички своїми фірмовими шипами, а Jil Sander додали кольору до своєї мінімалістичної колекції у вигляді лимонних шкіряних рукавичок.

Реклама
Valentino

Jil Sander
Ami Paris
Оперні рукавички

Серед модних аксесуарів цього сезону оперні рукавички заслуговують на окрему увагу. Це не тільки елегантний аксесуар, що відсилає до шарму 1920-х, а й стильний елемент як повсякденного, так і вечірнього образу. Глянцеві або матові, у класичному чорному або пастельних відтінках, з принтами, монограмами або в монохромному стилі — усі типи високих рукавичок належать до модних трендів цієї осені. Поєднувати гламурні високі рукавички можна з коктейльними сукнями або вечірніми штанами й топом, як це роблять David Koma і Prabal Gurung. Тим часом Versace пропонують обіграти чорний повсякденний образ за допомогою ефектної пари рукавичок, прикрашеної новою монограмою бренду.

Versace
David Koma
Prabal Gurung
Пухнасті

Цього сезону екохутро просто всюди. Бренди пропонують вибирати шуби зі штучного хутра, демонструють пухнасті унти й хутряні сумки на модних подіумах. Крім того, дизайнери освідчуються в любові хутряним шапкам, прикрашають подоли спідниць і показують одяг з пухнастими рукавами, але це не все — тренд дістався й до рукавиць. Givenchy зробили ставку на об’ємні хутряні рукавички, Miu Miu оспівали екологічні рукавиці з овчини, а Acne Studios показали в’язані рукавиці, які уособлюють шведську чутливість до тепла й затишку впродовж зимового сезону.

Givenchy
Miu Miu
Acne Studios

Vogue.ua зібрав 10 пар модних рукавичок цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.