До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 класичних бежевих пальт, які ніколи не вийдуть з моди

Вибрати модне пальто, яке зігріє вас в осінній період і водночас матиме стильний вигляд не один сезон — завдання не з простих. Щоб не помилитися й придбати модель, яка не вийде з моди, робіть ставку на класичне пальто в кольорі camel. Серед численних фасонів і відтінків, які представлені в колекціях брендів, саме цим моделям надано окремої уваги. З року в рік бренди переосмислюють класичне бежеве пальто й представляють нове бачення на цей знаковий елемент гардероба. Ви можете сміливо носити двобортну строгу модель чоловічого крою, елегантне пальто із заходом довжини максі або армійський бушлат.

 стрит бежевое пальтоStreetstyle

Бежеве пальто — класика осіннього гардероба. Носіть його в монохромних затишних ансамблях, поєднуючи кашемір, трикотаж і шкіру, як робить streetstyle-зірка Леоні Ганне, грайте на контрасті з темними відтінками або вдягайте в парі з грубими черевиками, жокейськими чоботами, туфлями й кросівками.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Vogue.ua зібрав для вас добірку позачасових бежевих пальт — від двобортних варіантів Victoria Beckham і Joseph до довгих моделей з поясом Cos або Nanushka.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.