До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить Вірджил Абло

Вірджил Абло — креативний директор Louis Vuitton, засновник бренду Off-White й одна з найвпливовіших фігур модної індустрії зіграє диджей-сет у "Куренях". Вечірка відбудеться 5 вересня.

Вирджил Абло в КиевеВірджил Абло

Абло — яскравий приклад людини багатьох талантів, серед яких особливе місце займає музика. Популярність у ролі диджея прийшла до Вірджила задовго до кар’єри дизайнера — за останні 20 років він встиг зіграти на вечірках у рідному Чикаго, на Ібіці (у культовому DC-10 він виступав ще до того, як про нього почали писати модні журнали), у Лондоні й більшості головних клубів світу. Тепер до цього списку він додасть і Київ.

Реклама

Юні роки в Чикаго не могли пройти безслідно, тому музика завжди була головним захопленням Абло, а за диджейський пульт Вірджил уперше став у 18 років. Крім рідного міста, на музичні смаки Абло відчутно вплинув Каньє Вест — друг і близький колега, з яким Абло багато років працював пліч-о-пліч у ролі креативного директора.

Тож не дивно, що музичним смакам Абло довіряють не менше, ніж його іменитому протеже. Вірджил раз по раз викладає в мережу власні онлайн-сети, в Інтернеті можна знайти чимало його радіоверсій, а на WorldwideFM регулярно виходять його компіляції Imaginary Radio Station. Для Вірджила немає стилів, тому в його добірках можна почути музику будь-якого напряму — від соулу й гіп-гопу до класики американського гаузу.

Вірджил Абло виступить 5 вересня в "Куренях" (Паркова дорога, 4).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.