До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі мюзикли Ендрю Ллойда Веббера транслюватимуть на YouTube

Попри те, що театри в усьому світі закрилися на карантин, більшість з них пропонують подивитися улюблені постанови, оперу й балет в онлайн-режимі. До ініціативи культурних установ прилучився і знаменитий британський композитор Ендрю Ллойд Веббер, який створив YouTube-канал під назвою The Shows Must Go On, де транслюватиме свої мюзикли щотижня, починаючи з 3 квітня.

Першою постановою, яку зможуть побачити глядачі, буде вистава 2000 року "Йосип і його дивовижний плащ снів" (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat) з Донні Осмондом у головній ролі.

Реклама

Осмонд грає улюбленого сина біблійного патріарха Якова (Річард Аттенборо), чиї ревниві брати передають його работоргівцям для того, щоб він став правою рукою фараона (Роберт Торті). Також у постанові можна побачити чудову Джоан Коллінз у ролі мстивої місіс Потіфар.

Мюзикл "Йосип і його дивовижний плащ снів" буде доступний для перегляду на YouTube упродовж 48 годин. Наступна вистава відбудеться 10 квітня. Це буде рок-опера 2012 року "Ісус Христос — суперзірка" з Тімом Мінчіном і Мелані Сі в головних ролях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.