До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плани на суботу: добродійний забіг No Waste Run на ВДНГ

15 травня кожен охочий може випробувати власні сили на мікромарафоні. Добродійний забіг має на меті зібрати кошти для створення інноваційного культурного об’єкта "Україна без сміття".

Під час забігу No Waste Run планується зібрати 1 500 000 грн. Ця сума дасть змогу встановити рекорд у світі бігового фандрайзингу, а також допоможе у створенні інноваційного культурного об’єкта "Україна без сміття", де розташується сортувальна станція, музей відходів, фермерський ринок, де не використовуватимуть пластику, а також з’явиться відкритий простір для проведення артзаходів.

Реклама

Взяти участь у забігу може кожен охочий. Досить зареєструватися, сплатити за свою участь і вибрати дистанцію — 2, 5 або 10 км. Пробігти марафон можна як на ВДНГ у Києві, де відбуватиметься захід, так і в іншому зручному місці в будь-якому куточку планети. Найактивніші учасники забігу, які надихнуть на участь у заході якомога більше своїх знайомих і друзів, дістануть призи від партнерів забігу.

No Waste Run здійснюється за фінансової підтримки таких компаній, як "Укргазбанк" і "Danone", а організували забіг представники платформи бігового фандрайзингу Kind Challenge і соціально-освітнього проєкту "Україна без сміття".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.