До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ресторані Citronelle відбудеться звана вечеря з володарем зірок Мішлен

22 і 23 листопада в київському ресторані Citronelle відбудеться звана вечеря. Женевський кухар і володар двох зірок Мішлен, Клод Легра, підготував унікальну вечерю з семи страв, якими і ласоватимуть гості вечора.

Клод Легра

Клод Легра – шеф-кухар з Женеви і засновник ресторану Le Floris на березі Женевського озера, який є володарем двох зірок Мішлен, титулу Meilleur Ouvrier de France і високого рейтингу в гіді Gault & Millau. Шеф-кухар ресторану невтомно розвивається і експериментує. З 2018 року увага Клода Легра зосереджена на бістрономічній кухні (висока кухня в форматі кафе – прим. ред.) з традиційними швейцарськими стравами. Гості Le Floris наголошують на винахідливому підході шеф-кухаря до смакових сполучень і любові до сміливих кулінарних рішень.

Реклама
Вид з ресторану Le Floris

У межах званої вечері, яка відбудеться в ресторані Citronelle в Києві, гості зможуть ознайомитися з індивідуальністю знаменитого шеф-кухаря і сучасними техніками обробки продуктів. У ресторані обіцяють, що Клод Легра приготує вечерю з семи страв, яскрава подача і смаковий діапазон яких стануть прикладом високої кухні.

"Такого в Сitronelle ще не було! Театралізована вечеря, де ми дізнаємося про таємниці знаменитого радника Наполеона – князя Талейрана, який прославився, як головний режисер гастрономічних балів для послів і королів. Його кухню вважали найкращою у Парижі, а оскільки той був Меккою європейської культури, то і всього світу", – інтригують у Citronelle і нагадують, що в цей вечір передбачений дрес-код black tie.

Придбати квитки: +38 044 499 39 36, + 38 067 217 14 20

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.