До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У пошуках раю: де відпочити на Балі

Для того, щоб насолодитися свіжими морепродуктами, відвідати "матір усіх храмів" і закохатися – хоча би в хвилі й океан, – не потрібно їхати в три різні країни: досить прилетіти на Балі. Це й зробила Валерія Тиха, замовивши тур в компанії​ APL Travel.

Всі мої знання про Балі обмежувалися шкільним курсом географії: це острів, який належить Індонезії й з півдня омивається Індійським океаном. Ідея провести там відпустку зріла довго: все-таки шлях неблизький.

Реклама
Храмовий комплекс Улувату, заснований у XI сторіччі, розкинувся на краю скелі. Це крайня південно-західна точка острову. На території комплексу водяться мавпи-пустунки, а потрапити до храму можна тільки в саронзі – традиційному одязі. Щовечора сюди приїздять туристи, щоби помилуватися призахідним сонцем, що занурюються в океан

І ось, нарешті, все сплановано – і мій літак приземляється в Денпасарі, столиці Балі. У готелі Grand Hyatt Bali, де я зупинилася, так комфортно, красиво і смачно, що можна провести там весь відпустку. Але на острові стільки всього цікавого – наприклад, можна відправитися на південь, в містечко Улувату, щоб відвідати один з найвідоміших храмових комплексів Балі і помилуватися заходом сонця, або в рибацьке селище Джімбаран, де в будь-якому з численних ресторанчиків вам приготують сьогоднішній улов. А потім сидіти прямо на березі, вечеряючи смачними морепродуктами, проводжати сонце, слухати океан і думати, що Балі – це не просто сторінка з підручника.

Готель Grand Hyatt Bali – вдалий вибір: декілька хвилин до пляжу, охайна територія, 5 відкритих басейнів, спа-салон і 8 ресторанів та кафе

Це острів тисяч храмів, неймовірних кольорів, екзотичних фруктів, чудового спа – й привітних людей, які живуть своїм життям під плескіт океанських хвиль. І місце, куди дуже хочеться повернутися.

Пура Бесакіх, "мати всіх храмів", – головний індуїстський храмовий комплекс острова, йому більше 1000 років. Він розташований на схилі вулкану Агунг. У 1963 році під час виверження потоки лави зупинилися за кілька метрів від храму й він не постраждав

Ознайомитися з усіма пропозиціями компанії APL Travel.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.