До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де провести медовий місяць мрії

За довгі тижні підготовки до весілля кожна молода сім'я заслуговує винагороду під кодовою назвою "медовий місяць". Правильно обраний маршрут і добре організована весільна подорож зроблять цю подію ще більш щасливою, яскравою та незабутньою. До того ж, це найкращий привід побувати в найекзотичніших куточках планети. Vogue.ua підібрав найгарячіші місця для першої відпустки в новому статусі.

Канадські Скелясті гори
Канадські Скелясті гори

Канадський гірський хребет з його неземними ландшафтами, зазвичай, не є популярним пунктом призначення серед молодят. І даремно, адже у цього місця значний потенціал: дорожні поїздки, проживання в дерев'яних будиночках біля бірюзових озер, прогулянки на човні, вечеря біля води, і, звичайно ж, спокій та безтурботність, які так необхідні після весілля. Обов'язково варто вирушити з Ванкувера в Джаспер на поїзді, який створить відчуття, що ви у фільмі Веса Андерсона. Ця залізна дорога перетинає весь гірський хребет, і вигляд з панорамних вікон вагонів перехоплює подих.

Реклама
Острів Ламу, Кенія
Острів Ламу

Ще більш нетипове місце – архіпелаг Ламу кенійського узбережжя. Це унікальне місце, де ви можете прогулюватись у спокійному і безтурботному місті Ламу і спостерігати за неймовірним екваторіальним заходом сонця "у воду". А на світанку можна побачити, як новонароджені морські черепашки повзуть до моря.

Флорида-Кис, Флорида, США
Ісламорада

Кіс – це полярна протилежність частому нахабному зображенню Флориди. Острів Ісламорада – це, водночас, просте та розкішне місце, з багатим морським життям і безліччю захопливих пейзажів. Пляжі тут неймовірні, а з кафе на набережній не хочеться йти навіть під час шторму.

Мальдіви, загублені острови
Мальдіви

Ми не могли не згадати Мальдіви. Хоча це не найоригінальніший варіант, але й тут можна досить нетипово провести час. Вирушайте на загублений острів, де можна провести тиждень, роблячи все, що захочете. Головне – вибрати більш ізольований готель.

Дикі бухти Івіси
Івіса

На Івісі, щоб відпочити подалі від натовпу, рекомендуємо дикі бухти. Саме там ви зможете сповна насолодитися незрівнянної краси узбережжям, дивовижними пляжами, передгір'ями і лугами, сяючою блакиттю моря і щедрим південним сонцем.

Пустеля Барденас-Реалес
Пустеля Барденас-Реалес

Якщо ви хочете бути впевненими в тому, що під час вашого відпочинку буде тепло – вирушайте в Барденас-Реалес. Зупиніться в готелі Aire, позачасовому просторі з прекрасною архітектурою. Спостерігайте за вітряними турбінами поруч із басейном, насолоджуйтеся зоряними ночами, і прогулюйтеся по каньйонах. Барденас – найкраща альтернатива заїждженим пляжам.

Марокко
Марокко

Марокко – цілковито незвичне місце. Зупиніться в заміському клубі Beldi Country Club, розташованому в пальмових гаях Марракеша. Там є чудові басейни, рожеві сади та спа-салон, а також кілька ресторанів, де кожен перевершує попередній. Для більш ізольованого перебування, гірських прогулянок, місцевої кухні і сієсти – прямуйте до Атлаських гір в готель Kasbah Beldi.

Корсика
Корсика

Ще одне красиве місце – це Корсика. Рекомендуємо орендувати будинок з доступом до приватної бухти. Це ідеальне місце для святкових днів разом. Життя тут складається з любові, прісних вод і чудових ресторанів в цьому районі.

Читайте также:

Как сериалы влияют на туризм по всему миру

Где снимали "Игру Престолов": 20 впечатляющих локаций

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.