До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 правил ідеальної відпустки від "янголів" Victoria's Secret

Можна з упевненістю сказати, що поїздка в жаркі країни дівчат з Victoria's Secret буде трохи більш казковою, ніж у більшості. Після щорічного шоу Victoria's Secret, яке цього разу провели в Шанхаї, тріо "янголів": Сара Сампайо, Лайс Рібейро і Жозефін Скрівер вирушили на острів Пхукет, до Таїланду, щоб як слід відпочити і прийти в себе після масштабного показу.

Фото: @josephineskriver

Помінявши "янгольські" крила будинку на купальники, дівчата проводили час, насолоджуючись глибокими тканинними масажами, зволожувальними масками для обличчя, плаванням, засмагою на пляжі і бігом, не кажучи вже про більш культурні заходи.

Реклама
Фото: @josephineskriver

"Це було прекрасне місце, щоб просто розслабитися від стресу і напруженої роботи, яку ми виконали для шоу", – поділилася Сара Сампайо. "Я чесно не можу дочекатися, коли повернуся сюди, – підхоплює Рібейро, – люди, навколишнє середовище, культура – це так відрізняється від суєти життя в Нью-Йорку".

Vogue.ua підготував п'ять правил ідеального відпочинку на думку "янголів" Victoria's Secret.

Завжди відвідуйте SPA

"Це добре для тіла і розуму", – розповіла Жозефін Скрівер після відвідування спа-салону Ani Villas. Для Лайс Рібейро був обраний глибокий масаж і традиційна китайська акупресура. "Я хотіла вивести токсини і дати моєму тілу таке необхідне розслаблення!", – говорить вона про точковий масаж, який високо цінується на Сході за його здатність підвищувати імунітет.

Фото: @josephineskriver
Місцеві втіхи

"У воді я перетворююся на дитину", – каже Сампайо, яка всю відпустку провела, пірнаючи в затоку Пханг-Нга, що славиться своїми кораловими рифами. "У будь-який час, коли я перебуваю на сонці і в воді, я знову відчуваю себе". Звичайно, плавання просто неба – це не єдиний спосіб насолодитися цілющою силою води під час відпустки. Для Жозефін Скрівер релаксація прийшла до її готельного номера в вигляді лікувальної ванни. "Я люблю приймати довгі ванни і забувати про все на світі", – розповіла модель.

Фото: @josephineskriver
Не пропускати тренування

Навіть коли "янголи" у відпустці, це не привід забувати про тренування. "Вправи завжди допомагають мені випускати все те, що накопичилося всередині, – каже Скрівер, яка щодня бігала на пляжі в Таїланді. – Немає кращого виходу, ніж одягнути навушники, піти на пробіжку й поліпшити ваше тіло і розум". Рібейро, чия фітнес-програма протягом усього тижня була складена з водних активностей каже: "Спокійний сон поруч з пляжем і океаном дійсно допомагає суттєво розслабитися".

Фото: @laisribeiro
Єднання з природою

Останні дослідження показали, що занурення в природу робить позитивний вплив на мозок і тіло, як мінімум, знижується рівень кортизолу й нормалізується кров'яний тиск. Для "янголів" занурення в культуру Таїланду означало відвідування святилища слонів в Пхукеті, площею 30 акрів. Тут проживають п'ять слонів, які були врятовані від жахливих умов або витіснені лісозаготівельними підприємствами. "Ми спостерігали за врятованими слонами й бачити їх щасливими було просто чудово", – розповіла Сара Сампайо.

Фото: @josephineskriver
Фото: @sarasampaio
Digital Detox

Іноді відключення мобільних пристроїв може стати справжньою і повноцінною терапією. Дослідники виявили, що відключення від мережі може поліпшити сон, якість спілкування між людьми, а також загальну якість життя. "Світ – це божевілля, – говорить Скрівер, – але якщо ви пам'ятаєте, що потрібно і можна давати собі перепочинок, ви станете щасливішими".

Фото: @sarasampaio

За матеріалами Vogue.com.

Читайте також:

Новий рік на пляжі: 7 найкращих напрямків

Куди принц Гаррі й Меган Маркл можуть вирушити в медовий місяць

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.