До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відпочинок для гурманів: курорт Forte Village на Сардинії

Новація курорту Forte Village на Сардинії – гастрономічні вечері та майстер-класи, які проводять мішленівські шеф-кухарі.​

"Готувати потрібно не за книжками, а від серця. Сардинці, до речі, дуже мудрі люди: вони готують просто, виключно з сезонних продуктів. Вони взагалі відкрили секрет щастя: жити не поспішаючи, вдихаючи аромат кожної травинки. Тому, напевно, і живуть до ста років", – захоплено примовляє Гордон Рамзі під час кулінарного майстер-класу. Руки його в цей час зайняті роботою – і звичайний рис стрімко перетворюється на пахуче різотто. Наш клас з восьми гастроентузіастів повторює рухи шеф-кухаря.

Реклама
Гордон Рамзі керує одним з ресторанів курорту Forte Village і регулярно проводить кулінарні майстер-класи для гостей.

Бажання навчитися готувати на відпочинку – величезний тренд. З минулого року в Forte Village постояльцям пропонують найрізноманітніші сценарії – гастрономічні вечері із зірковими шефами і майстер-класи на спеціально обладнаних кухнях, де під керівництвом професіоналів можна вивчити кілька нових рецептів. У перші хвилини майстер-класу від двометрового сухорлявого "пекельного шефа" Гордона Рамзі, чий ресторан існує в Forte Village вже кілька років, неможливо відвести очей. У фіналі годинного уроку і він, і всі ми з ніжністю укладаємо на тарілки різотто, скроплюємо його оливковою олією першого віджиму, сіллю і перцем, викладаємо на нього гребінці – по три на порцію, натираємо трохи лимонної цедри і прикрашаємо страву листком базиліку. "Це ж рецепт сардинського щастя", – шепоче студентка праворуч від мене. І правда, таке на словах не передати – треба приїхати в Forte Village і спробувати самому.

. Forte Village Resort – це місто-сад, в якому вісім готелів, і одне з тих місць, куди багато хто їздить сім'ями
Центр таласотерапії в Forte Village, створений професорами Міланського університету, – один з найсерйозніших у світі

Читайте також:

Азиатский привет: что успеть за неделю в Таиланде

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.