До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назустріч теплу: 5 напрямків для весняних подорожей

Наближається час, коли ходити пішки не тільки треба, але і хочеться. Цього разу ми розповідаємо про казкове містечко в Колумбії, знаменитий грецький Крит, таємничий Непал і розвинені і екологічні Копенгаген з Амстердамом.

Картахена, район Getsemani. Photo: https://theimagen.eu
Картахена, Колумбія

Березень – один з найспекотніших і сухих місяців у Картахені, і це ідеальний час для подорожі по цьому океанічному центру колоніальної епохи. Тут можна бродити по старому місту, яке перебуває під захистом ЮНЕСКО або проводити час на пляжі. У районі Getsemani легко відчути вуличне життя колумбійців. Після довгої прогулянки обов'язково відпочиньте де-небудь в тіні з книгою знаменитого колумбійського письменника Габріеля Гарсіа Маркеса.

Реклама
Ущелина Самарія
Крит, Греція

Подорож по найбільшому острову Греції краще запланувати на пізню весну, коли ще не дуже жарко і немає натовпів туристів. Пішохідний маршрут слід почати з південно-західного боку острова, щоб оцінити красу ущелини Самарія. Тут єднання з природою стане реальністю, а традиційні села, як Спілі, наприклад, підтвердять припущення, що Крит – найбільший особливий острів Греції.

Крит, Греція
Копенгаген, Данія

Кінець березня – найкращий час для відвідування Копенгагена, якщо ви любитель лакриці, прохолодної весни і напівпорожніх кафе. Складіть компанію данцям на "Святі лакриці" і відпочиньте в затишному ресторані після тривалого вивчення вулиць міста.

Копенгаген, Данія
Амстердам, Нідерланди

Ще одне колоритне європейське місто зрадіє вам у кінці квітня. В останню суботу другого весняного місяця тут святкують День Короля – обов'язково вдягніть щось оранжеве, щоб цілком відчути святковий настрій голландців. До того ж, в цей період у тюльпанів – пік цвітіння. Тому яскравих барв ніяк не уникнути.

Амстердам, Нідерланди
Непал

Травневий повний місяць – ось причина поїхати в Непал навесні. Мало того, що саме в ніч повного місяця святкують день народження Будди, так ще й буддиський храм Сваямбунатх відкриває свої двері тільки в цей день раз на рік. Та й взагалі, Катманду – місце, де відбуваються несподівані зміни, причина яких – не тільки свіже повітря і фізичне навантаження під час гайкінгу.

Непал

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.