До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мокрі танці: найкрасивіші фонтани у світі

Фонтани вже не тільки рятують від спеки і слугують хорошим місцем для романтичного побачення – вони можуть бути арт-об'єктом і самостійно влаштовувати цілі шоу. У новій збірці Vogue.ua розповідає про найгарніші фонтани у світі.

Фонтан Треві в Римі

Побудований в XVIII столітті фонтан Треві прилягає до фасаду палаццо Полі в Римі. Цей фонтан є найбільшим в італійській столиці, а ще вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Крім того, з ним пов'язано кілька повір'їв. Наприклад, якщо кинути у фонтан дві монетки, то в житті трапиться любовна зустріч.

Реклама
Фонтан Треві в Римі
Фонтан під Великою пагодою диких гусей в Сіані

У Сіані, прямо під туристичним об'єктом Велика пагода диких гусей, розміщений не менш захопливий, найбільший фонтан Азії. Особливо красивий вигляд він має після заходу сонця. Тоді починається світлове шоу, а люди можуть стати учасниками вистави та гуляти під водними струменями.

Фонтан під Великою пагодою диких гусей в Сіані
Фонтани "Белладжіо" в Лас-Вегасі

Про запальні фонтани Лас-Вегаса не знає тільки ледачий. Музично-світлове шоу підкреслює водну стихію у всій красі. Невелика порада: за діянням краще спостерігати з висоти – і ракурс буде кращим, і панорамний вид на місто вразить.

Фонтани "Белладжіо" в Лас-Вегасі
Магічний фонтан Мontjuïc у Барселоні

Фонтан Мontjuïc у Барселоні теж можна віднести до музично-танцювального. Заради світлового шоу в Барселону з'їжджається близько 2,5 мільйони людей щорічно. Цікаво, що у водних вистав є окремий розклад: чотири дні в теплу пору року і три в холодну. В інші дні Мontjuïc схожий на звичайний міський фонтан.

Магічний фонтан Мontjuïc у Барселоні
Букінгемський фонтан у Чикаго

Це своєрідний символ міста і ворота, які ведуть у Чикаго. Один з найбільших (і, безперечно, найгарніших) фонтанів у світі розміщений в Гранд парку в Чикаго. Букінгемський фонтан має прекрасний вигляд як при денному світлі, так і ввечері, підсвічений вогнями.

Букінгемський фонтан у Чикаго

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.