До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перезавантаження: чому варто відвідати Hurawalhi Island Resort на Мальдівах

Курорт, оточений гарною лагуною, домашнім рифом і протяжними білосніжними піщаними пляжами — як єдиний готель на острові відповідно до відомої мальдівської концепції "один острів, один готель" Hurawalhi гарантує гостям усамітнення, спокій, можливість сповільнитися й розслабитися.

Острів Hurawalh розтягнувся на 400 метрів завдовжки та 165 метрів завширшки й охоплює площу приблизно 6,5 гектара. На ньому розміщено 90 вілл п’яти різних типів:

Реклама
  • Ocean Pool Villas — збудовані на палях над лагуною з власним відкритим басейном;
  • Beach Sunset Pool Villas — розміщені всього за кілька кроків від піщаного пляжу, з якого відкривається краєвид на гарні заходи сонця;
  • Beach Pool Villas — розміщуються на однаковій відстані від пляжу й основних зон Hurawalhi;
  • Romantic Ocean Villas — розміщені на палях над водою, з ванною на терасі й океаном на тлі;
  • Ocean Villas — збудовані на палях над водою, з прямим спуском в океан або власною терасою.
Ocean Pool Villa

Просторі вілли Hurawalhi (від 105 до 132 кв. м) — втілення тропічного шику із чистими лініями, приглушеними тонами й натуральними матеріалами, які використовували під час будівництва і які також ідеально гармонують з довкіллям цього острова.

Ocean Pool Villa
Romantic Ocean Villa

Острів Hurawalhi має чотири ресторани на будь-який смак. У ресторані Canelli, розміщеному на пляжі, сервують сніданки й вечері за меню a la carte і пропонують різноманітні страви інтернаціональної та азійської кухонь.

Canelli

Культовий ресторан 5.8 Undersea Restaurant — найбільший у світі повністю скляний підводний ресторан, що пропонує разюче сет-меню світового класу, включно з веганськими стравами. Ресторан отримав назву завдяки своєму розміщенню — 5,8 метра нижче від рівня лагуни.

5.8 Undersea Restaurant

Ресторан Kashibo, Taste of Asia, сервує азійську вуличну їжу. У ньому можна скуштувати страви китайської, тайської, індонезійської або в’єтнамської кухонь. У ресторані широкий вибір страв з морепродуктів, а також вегетаріанських.

Найновіший із чотирьох закладів — JFK (Junk Food Kitchen). Ресторан пропонує страви з веганським поглядом на звичну класику, як-от бургери, начос і крильця буфало з цвітної капусти. JFK має всі шанси стати улюбленцем гостей, адже тут пропонують дуже апетитні веганські страви, які не викликають почуття провини й такі смачні, що зваблять навіть найзатятішого м’ясоїда.

Coco Bar

На території Hurawalhi є три бари. Бар Coco розміщений на узбережжі з краєвидом на мерехтливу лагуну. Тому це місце стане ідеальним варіантом, щоб випити улюблений напій, милуючись прекрасним заходом. До слова, бар відкритий цілодобово. Можна тут подивитися і трансляції спортивних турнірів, а також пограти в настільні ігри. У барі Kashibo пропонують еклектичні напої, навіяні азійською культурою, включно із сьотю-коктейлями. Тут же розміщений винний льох, у якому представлено понад 355 міжнародних вин. Зі свого боку Champagne Pavilion — одне з найкращих місць для побачень на Мальдівах.

Hurawalhi дарує гостям істинно тропічний SPA-досвід, орієнтований на цілісність, простоту, чистоту і якість. Терапевти світового рівня, які використовують техніки азійського масажу в поєднанні з органічними продуктами без хімічних домішок, створюють природний комплексний персональний підхід до догляду за здоров’ям, красою й гарним самопочуттям кожного гостя.

Ocean Pool Villa

Для активніших відвідувачів Hurawalhi пропонує всілякі розваги й способи проведення часу: круїзи до дельфінів на заході, приватні прогулянки яхтою, снорклінг, дайвінг, футбол (футзал), теніс і бадмінтон, фітнес-центр з послугами персонального тренера, човен для спортивної глибоководної риболовлі, водні різновиди спорту і багато чого іншого.

Hurawalhi стане чудовим місцем відпочинку для тих, кому хотілося б усамітнитися й відпочити від метушні, водночас не відмовляючи собі ні в чому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.