До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика перерва: пляжний комплекс Mulia на острові Балі

The Mulia, Mulia Resort & Villas – пляжний комплекс з найбільшими віллами на острові Балі.

У кожної вілли є власний басейн з гідромасажем

Текст: Дарія Слободяник

Реклама

Mulia розміщений на півдні Балі – в бухті Нуса-Дуа, яку вважають найкращим на острові місцем для пляжного відпочинку: тут майже не буває припливів і відливів, океан – неглибокий і спокійний. Розміри комплексу вражають. Він складається з трьох частин. У The Mulia – 111 с'ютів з патіо і джакузі, зоною відпочинку та просторими спальнями; в Mulia Resort – 526 комфортних номерів з видом на океан або безкрайній басейн. Найцікавіше чекає гостей в Mulia Villas: це 108 вілл площею від 500 до 3 330 кв. м. – просторіших місць на Балі просто немає. Зона спроектована за принципом рисових терас: вілли розкидані на пагорбах Нуса-Дуа – тому з кожної ідеально видніється океан. Крім того, в кожній віллі є власний басейн з гідромасажем і тропічний сад, де вечорами можна милуватися заходом сонця.

Спальня комплексу Mulia Villas

Цього сезону Mulia запускає велнес-програму. Її розробила директор Mulia Spa, яка закінчила знамениту тайську академію Chiva-Som і 15 років працювала в спа-центрах США та Європи. Програма починається о 7 ранку з пробіжки або швидкої ходьби, потім – йога, детокс-коктейль і низькокалорійний сніданок. Велика частина дня проходить у спа: в програмі – балійський масаж, плавання, хаммам, крижана печера. Зі своїм завданням – відновити у гостей Mulia баланс сил – велнес-програма справляється на відмінно. Концепція низькокалорійного харчування не завадить зазирнути в один з дев'яти ресторанів комплексу: в Soleil, наприклад, подають страви середземноморської кухні, а в новому азіатському ресторані Table8 – молюски та дімсами.

<b>Mulia</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.