До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: "Гора" — новий кліп The Hardkiss

Група The Hardkiss випускає актуальний як ніколи сингл "Гора" — пісню про останній шанс на виживання для людства. Цей трек — логічне продовження співпраці групи й фонду WWF Україна, у межах якого музиканти підтримують ініціативу "Вільні річки України". Разом з треком "Гора" група презентує відео, зняте в згорілому лісі під Києвом.

Відео відкривається цитатою перського поета-суфія XIII століття Джалаладдіна Румі про те, що зроблене завжди повернеться до нас у відповідь. "Ця історія про планету й природу, про те, який невитравний і жахливий слід ми залишаємо після себе, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — Перший куплет я написала, коли восени в Києві стояв сильний смог. Я подумала, який же світ ми залишимо дітям? У світлі останніх подій, фраза з пісні "народилися сильними, а стали вразливими" знайшла новий сенс. Нині всі ми отримали шанс, побувши в ізоляції, зрозуміти себе. Тепер маємо час подумати й нарешті усвідомити — ми не боги".

Реклама

Про знімання кліпу розповідає його режисер Мітті Місюра: "Ми знайшли найреалістичніші локації, які підкреслюють історію-антиутопію, де вирує вогонь поза контролем. Згорілий ліс під Києвом — це наслідок, а маленький хлопчик слідом — надія". Нагадаємо, що нині The Hardkiss готується до великого шоу "Десять", присвяченого десятиріччю групи. Концерт відбудеться 29 травня 2021 року на НСК "Олімпійський", квитки вже у продажу.

Фото: Андрій Максимов і Ян Сталевський

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.