До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Вільна": слухаємо дует Тіни Кароль та Юлії Саніної

Такого ми ще не чули: дві діви української сцени, Тіна Кароль та Юлія Саніна, записали дует. "Вільна" – це ліричний і водночас рішучий трек про жіночу свободу, який став саундтреком до фільму "Віддана" за романом Софії Андрухович "Фелікс-Австрія". Фільм представлять в українському прокаті 16 січня 2020 року, а саундтрек можна послухати вже зараз.

"Ця пісня – своєрідний жіночий маніфест, жіноча мантра про силу сестринства. І було важливо виконати її саме дуетом з іншою виконавицею – сильною, талановитою", – розповідає Тіна Кароль. Дует таких різних співачок, Тіни і Юлії, став алегорією на головних героїнь фільму Адель і Стефу. "Вільна" не схожа на творчість The HARDKISS, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інше, в чому ми зійшлися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту", – зазначає Юлія Саніна.

Реклама

Над відео працювала режисерка кінострічки "Віддана" Христина Сиволап, а оператором став Юрій Король.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.