До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Далі ми самі": Сергій Бабкін присвятив зворушливий трек війні

Українські музиканти й далі підтримують бойовий дух народу своєю музикою. Сергій Бабкін, зокрема, презентував трек "Далі ми самі" про російсько-українську війну. Композицію співак записав у березні в Дніпрі, куди разом з родиною був змушений евакуюватися з Харкова. Прибуток від виходу пісні та монетизації на YouTube буде перераховано Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1.

"Не цією піснею я хотів розпочинати свій творчий 2022 рік, – розповідає Сергій Бабкін. – Як і всі ми, українці, не так уявляв свою весну. Але творчість і мистецтво ніколи не зупиняються, хай там як боляче, хай там як складно. Воно є, воно існує незалежно від обставин. Воно резонує, плаче та кричить. Все відчуває та все чує". Над піснею працював один з найвідоміших в Україні духових музикантів Сергій Сидоренко та мультиінструменталіст Олександр Шульга. Автором відео став молодий режисер Павло Зеленов.

Реклама

У квітні Сергій Бабкін влаштує серію доброчинних акустичних вечорів у містах Німеччини. Для Сергія це можливість розказати своїм слухачам у Європі про рідний Харків – місто, яке щодня зазнає артилерійських обстрілів і бомбардувань. На концертах Сергій збиратиме засоби для лікування дітей Харкова, які постраждали від війни. На камерному концерті прозвучать як сольні композиції Бабкіна, так і пісні легендарного гурту 5nizza.

Нагадаємо, що на початку березня Сергій Бабкін переспівав відомий гіт гурту 5'nizza "Я – солдат", присвятивши його українським героям, що боряться з російськими окупантами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.