До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих музичних відео Роббі Вільямса

Роббі Вільямс — один із найуспішніших сольних виконавців у Сполученому Королівстві, один із найбільш продаваних артистів усіх часів і поп-ікона, яка створює музику вже понад два десятиріччя. За цей час він випустив декілька справді дивовижних пісень, які увійдуть в історію музики. У цьому матеріалі згадуємо найкращі музичні відео співака за його кар'єру.

Something Stupid

Реклама

Ця пісня є кавером на хіт Френка та Ненсі Сінатра 1967 року. Версія Вільямса була випущена як сингл у 2001 році з Ніколь Кідман на вокалі. Ця пісня часто використовується у весільних відео та є популярним вибором для перших танців.

She’s The One

Ця пісня ідеально відображає хлоп’ячу чарівність Роббі Вільямса. У пісні йдеться про безмежну закоханість у дівчину з іншого соціального класу. Попри це, він щасливий просто бути з нею і не переймається ні про що інше. Це пісня, яка може залишатися актуальною на багатьох етапах життя.

Angels

Ця балада про кохання та втрату стала одним із найбільших гітів Роббі. Пісня про біль втрати близької людини та про те, як пам’ять про цю людину може принести розраду. З Angels Вільямс значною мірою демонструє свою ліричну майстерність. Слова пісні зворушують та водночас розривають серце, що робить Angels однією з найкращих пісень Роббі Вільямса всіх часів.

Lovelight

Lovelight, спродюсована Марком Ронсоном, — це не просто фантастична пісня, а ще й напрочуд прозорлива. Через шістнадцять років фальцетний вокал і суміш електроніки Daft Punk із надзвичайно плавним диско залишаються актуальними до сьогодні: відверто кажучи, якби Гаррі Стайлз випустив цей трек завтра, ми би чули його звідусіль.

Feel

Супровідний альбом Escapology став платиновим у понад 14 країнах. Тому сміливо можна заявити, що пісня Feel та інші треки альбому — це те, як звучить людина, яка опинилася на вершині світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.