До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 цитат Тіни Кароль — про любов, сина і ставлення до успіху

Сьогодні день народження святкує Тіна Кароль — справжня діва української музики, авторка пронизливих пісень про кохання, композиторка, прихильниця дизайнерського вінтажного одягу і артистка, яка підтримує молодих музикантів. У день народження Тіни ми згадуємо найяскравіші цитати з наших інтерв’ю з Тіною — про сім’ю, музику, любов до себе і ставлення до невдач.

Про музику

Я більше нічого не вмію робити — тільки співати, це моя потреба — я ніколи не втомлююся, я ширяю в мистецтві.

Реклама

Про власні трансформації

У мене був вибір: або піти зі сцени, наприклад, у політику, або вийти заміж, або взагалі затаїтися на час. Або... зробити ривок, і я на нього зважилася.

Про молодих музикантів

Ми мало залучаємо до великої справи молодих людей. А я вірю, що коли кожна творча людина причетна до великої справи, то почувається інакше, а її шлях набуває додаткового сенсу. Чому ми вважаємо, що музиканти не потребують підтримки? Потребують, ще й як. Основне, що їм треба, — щоб їх показали широкій аудиторії — звісно, вони вже мають свою аудиторію, але нехай про них дізнається і моя. Я вірю, що так ми почнемо виховувати в шоубізнесі взаємодопомогу.

Про чоловіка

Звісно, жінці потрібен чоловік. Мій чоловік у моєму житті був — і він з’явився саме тієї миті, коли був потрібен. Він фактично витягнув мене з усіх бід. Якби не Женя, могло б не відбутися тієї Тіни Кароль, з якою ви сьогодні спілкуєтеся. Зустріч із Женею — це доля, не кожному так щастить. Що мені судилося далі — не знаю. Я в цьому сенсі фаталістка.

Про сина

Він народжений тут і знає, що, коли виросте, допомагатиме Україні ставати кращою. Тому що мама це робила. Тому що тато це робив. Я стосовно Вені плекаю великі надії. Те, за що не візьмуся я, тому що співачка все-таки має бути співачкою, зробить він.

Про своїх людей

Це ті, з ким є про що помовчати. Ті, для кого ти звучиш. Ті, кому це потрібно.

Про ставлення до невдач

Я не боюся невдач. Завжди краще зробити й шкодувати, ніж не зробити та шкодувати. Якщо звернеш не в той бік — розвернися і йди далі. А, можливо, саме в тому провулку — Грааль?

Про відпочинок

Для мене найідеальніша відпустка — це коли я бігцем вирішую кудись летіти. Лечу — і водночас на зв’язку зі своєю командою. Три дні мені досить, щоб побачити, відчути, почути — і я готова йти далі. Я люблю динаміку, але це підходить не всім.

Про екзистенційні питання

Я впевнена, що немає пекла і раю, а є паралельний світ, у якому перебувають душі — і все про нас знають. Відповідно є фізичне розставання, а морального, і за відчуттями в просторі — його немає.

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.