До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль і її колекція дизайнерського вінтажу

Світові знаменитості сьогодні із задоволенням вибирають вінтаж замість образів з останніх поточних колекцій — завдяки Кім Кардаш’ян кілька років тому справжній зірковий камбек стався у французького бренду Thierry Mugler, а сьогодні колекцію рідкісних суконь зібрала Зендая, яка регулярно з'являється в архівних образах Versace і Robert. В Україні головною прихильницею дизайнерського вінтажу є Тіна Кароль. Згадуємо її найяскравіші образи.

Тіна Кароль на різдвяному вечорі Moet &Chandon и Vogue

Так, на різдвяному вечорі Moet & Chandon та Vogue, який відбувся 16 грудня, співачка вийшла у сукні Gucci 2003 року, створеній легендарним Томом Фордом. Дизайнер тоді інтерпретував ідею славетної італійської dolce vita, але переклав її на стилістичні коди нульових. Одним із найзнаковіших виходів у цьому образі вважається поява топмоделі Кармен Касс на червоній доріжці Met Gala.

Реклама

Сексапільна та провокаційна естетика Gucci by Tom Ford ідеально пасує до ідеї кліпу Тіни Кароль "Подвійний рай". У кадрі артистка з'являється у чорній сукні 1998 року. До слова, вбрання з цієї колекції також було помічено в гардеробах Белли Хадід та Кортні Кардаш'ян.

Окремо варто виділити сценічний образ співачки на музичному фестивалі Atlas Weekend. Облягаюча сукня з принтом "під зебру" — це оновлена ​​версія легендарного вбрання Jean Paul Gaultier 1996 року. Для цього ж шоу Тіна Кароль обрала архівні окуляри 2003 Christian Dior by John Galliano, інкрустовані кристалами Swarovski.

Один із найяскравіших вінтажних образів у гардеробі Тіни Кароль — сукня-бюстьє Versace відтінку шампанського з колекції 2007 року, яка доводить, наскільки тонко Донателла Версаче відчуває жіноче тіло і вміє створювати образи поза часом і трендами.

Ще один яскравий образ Тіна Кароль продемонструвала під час виступу з Андреа Бочеллі — на сцену співачка вийшла у кутюрній сукні Georges Chakra з плісуванням з колекції 2005 року. Вбрання поєднує в собі складний крій шовкового пліссе, шифону й декоративних бантів. Доповнюють образ кафи й каблучка кольору хризоліту від Swarovski.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.