До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блиск срібла: презентація Robbe & Berking від бутика "12 Персон"

У Riviera Riverside Yacht Club відбулася презентація нової колекції елітного столового срібла Robbe & Berking, яку провів бутик "12 Персон". Аксесуари та приладдя бренду родом з Німеччини прикрашають столи впливових людей, політиків, а також мішленівських ресторанів. Продовжувати список шанувальників традиційної мануфактури можна нескінченно.

Cервіз обідній Wedgwood Renaissance Gold, ваза Rosenthal SQUALL, келихи Rosenthal TAC, приладдя Robbe & Berking

Настрій колекції визначило і місце проведення зустрічі. Вона натхненна 12-метровими яхтами, які брали участь в історичних змаганнях Robbe & Berking Classics 1959-1987 років. Серію розробив німецький дизайнер Даніел Елтнер. Ручки столового приладдя нагадують корму яхти, а лезо ножа — розкритий парус.

Реклама
Столове приладдя "12" Robbe & Berking
Cервіз обідній Porcel Pantheon, ваза Rosenthal, келихи Eisch Platin, приладдя, аксесуари, глечик – все Robbe & Berking

За келихом ігристого вина гості насолоджувалися не тільки видом на затоку Дніпра, а й презентацією від представника бренду Анжеліки Суворової. Вона ознайомила аудиторію з багаторічною історією мануфактури Robbe & Berking, засновниками компанії і ювелірним виробництвом, яке передавалося через покоління. Також Анжеліка розповіла про особливості і використання специфічного столового приладдя: ножів для сиру, ложки гурмана, виделок для подачі морепродуктів та інші тонкощі сервірування.

<b>12ПерсонПремьера</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.