До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скачайте це негайно: головні додатки 2021 року

Clubhouse претендує на звання головного додатка 2021 року, а Zoom був нашим порятунком у 2020-му. Ми зібрали додатки, без яких важко уявити своє життя.

Photo: Getty Images
Zoom

Zoom-епоха триває. Завдяки сервісу в минулому році у нас була можливість спілкуватися, працювати, вчитися і навіть розважатися. До того ж, для багатьох формат відеоконференцій став способом просування в кар'єрі і творчості, — коли все навколо завмерло, онлайн-простір виявився найбільш гнучким і загальнодоступним. У цьому році потреба в Zoom залишається такою ж — він необхідний, навіть якщо пандемія послабшає.

Реклама
Sleep Booster & Snore Recorder

Додаток від українських розробників увійшов до трійки найбільш скачуваних на території США в 2020 році в категорії "Медитація і сон". А ми віднесли його в добірку найкращих програм, які допомагають налагодити режим. Здається, цих компліментів досить, щоб нарешті його завантажити, записати своє хропіння, визначити формулу ідеального режиму і жити щасливо. Як виспитеся, не дякуйте.

Flo

Цьому додатку місце в телефонах тих, хто не з чуток знайомий з менструацією. Flo є лідером серед мобільних додатків, які фіксують менструальний цикл, визначають найкращий час для зачаття, нагадують про важливість контрацепції (щоб уникнути небажаної вагітності), та й взагалі істотно полегшують життя, нагадуючи, що сьогодні гормони оголосили бунт. Знову ж таки — не дізнаєтеся, доки не спробуєте.

Wakeout!

Особливість Wakeout! у величезному виборі побутових тренувань. Чому побутових? Тому що для активності не потрібно влазити в лосини. Потрібно просто слідувати інструкціям, нагадуючи своєму тілу, що воно може гнутися в різні боки, напружуватися і розгойдуватися в будь-який час і в будь-якому місці. Це чудовий варіант, щоб виховати в собі звичку присідати і нахилятися щодня.

Clubhouse

Такий собі суто голосовий Zoom, конференцію в якому можна записати для архіву. Наразі ми спостерігаємо за форматом і активно впроваджуємо його в своє життя. Clubhouse поки що не можна назвати масовим додатком (хоча і говорять про нього доволі багато), але інтерес до платформи пояснимо як мінімум її відносною користю і освітньою місією об'єднання однодумців. Подивимося, що буде далі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.