До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий найкращий друг: як сушильна машина LG дбає про здоров’я і продовжує життя улюблених речей

Навколо сушильних машин досі є певний ореол недосяжної розкоші, тоді як цей прилад вільно вписується майже в будь-яке приміщення й вигідно змінює життя на краще. На прикладі нової сушильної машини LG розповідаємо, як сучасні технології стають незамінними помічниками, звільняючи нас від зайвих турбот і продовжуючи життя улюблених речей.

Спершу зазначимо: за стильним дизайном, можливістю перевісити дверцята так, як того потребує простір, і нативним дисплеєм нової сушильної машини DC90V9V9W ховається функція автоматичного очищення конденсатора. Цей дуже прозаїчний (але важливий!) факт дає змогу мінімально замислюватися про технічний стан сушильної машини, тому що все найважливіше вона робить сама, а саме — промиває конденсатор потужним струменем води кілька разів за цикл роботи. І якщо менша відповідальність за справність машини — це те, що вам потрібно, то нова сушильна машина LG абсолютно точно є прикладом нового рівня у своєму сегменті.

Реклама

Догляд за тканинами, функція самоочищення й турбота про здоров’я користувача — так LG характеризують нову сушильну машину DC90V9V9W. Ця модель працює в парі з пральною машиною і гарантує збереження таких ресурсів, як час, гроші й здоров’я. Злагоджену роботу приладів можна налаштувати в застосунку LG ThinQ, у якому легко віддалено вибирати режим швидкого й безпечного сушіння за допомогою технології SMART PAIRING.

Водночас із роботою соло сушильна машина DC90V9V9W теж впорається. Щоб шовкові простирадла, вовняний светр, об’ємний пуховик, кашеміровий кардиган і будь-яка інша річ почувалися добре після сушіння, триває воно за температури не вище за 50—60 °C. Інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump™ — серце нової сушильної машини LG — підбирає потрібний режим, залежно від делікатності тканини та щільності речі, обробляє виріб теплим повітрям, зберігає його м’якість і знижує ризик пошкоджень та зсідання. У підсумку, висушені речі на вигляд як нові, навіть якщо слугують уже не перший рік.

Можливість істотно заощаджувати на електриці — ще один приємний у побуті й важливий для екології бонус, що його досягли LG. Уже наявні функції сушильної машини DC90V9V9W можуть працювати в більш розширеному діапазоні: наприклад, коли треба терміново висушити річ або навпаки неспішно використовувати ощадне сушіння, режим Eco Hybrid™ пропонує два варіанти на вибір — пришвидшити процес на 16% або заощадити 23% електроенергії. Обидва варіанти, до речі, тішать уже одним тільки фактом своєї наявності. А режим сушіння "Гіпоалергенне", під час якого будь-які речі, включно з плюшевими іграшками, подушками й ковдрами, очищаються не тільки від пуху й шерсті, а й від пилу, кліщів та інших можливих подразників, дає змогу захистити себе і близьких від можливої ​​алергії.

Отже, нові технології поліпшують якість нашого життя, не просто роблячи його простішим, а й надаючи увагу нюансам, на які в нас так часто бракує часу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.