До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Швейцарський бренд V-ZUG презентував нову лінійку побутової техніки

Швейцарський бренд преміальної побутової техніки V-ZUG презентував нову колекцію техніки для дому Excellence Line. Спеціально для преси V-ZUG влаштували тестове випробування нової техніки, щоб в її перевагах можна було переконатися на практиці.

Компанія влаштувала ефектну вечерю й наочно продемонструвала гостям усі переваги нових парових і духових шаф V-ZUG. Бренд-шеф V-ZUG Олег Чешик приготував для гостей п’ять страв, а допомогти шефу могли всі охочі. Адже парові й духові шафи зрозумілі та легкі у вжитку як для досвідчених шеф-кухарів, так і для кулінарів-аматорів. Це дає змогу і тим, і другим досягати чудових результатів на кухні й тішити своїх гостей корисною, смачною їжею, яка до того ж ще й має дуже ефектний вигляд.

Реклама
Олег Чешик

Перша страва, яку готував бренд-шеф V-ZUG, — філе лосося з естрагоном. Для цього Олег Чешик скористався комбіпароваркою CombiSteamer V6000 45, вибравши функцію "Приготування на парі" (за 48 °C, упродовж 25 хвилин). Лосось вийшов ніжним і соковитим. Відтак гості дегустували стейк рибай. Готуючи страву, шеф вибрав функцію "Делікатне приготування після обсмажування", під час якої за температури 60 °C м’ясо готується до потрібного ступеня готовності (медіум). На десерт шеф запропонував каталонський крем. На відміну від традиційного часу приготування десерту (три години), парова шафа V-ZUG допомагає впоратися за 25 хвилин. Для цього потрібно вибрати функцію "Гаряче повітря + пара" (за температури 85 °C). Приготований десерт також матиме ніжну текстуру.

Завдяки своїй технологічності та інноваційності V-ZUG — один з найпопулярніших брендів серед шеф-кухарів у всьому світі. Олег Чешик розповідав, що одна з його улюблених функцій, на яку варто звернути увагу й кулінарам-аматорам, — це "Гаряче повітря з парою". Завдяки їй продукт виходить зі хрусткою скоринкою, але соковитий усередині. Також радимо звернути увагу на опцію "легке приготування", що містить налаштування й підказки для приготування абсолютно різних продуктів.

Як минула презентація, дивіться в нашому репортажі:

<b>V Zug презент</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.