До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин, чому Кім Кардаш'ян заслуговує поваги

21 жовтня 40 років виповнюється Кім Кардаш'ян, дівчині яку знає вся планета. За цей час вона стала не тільки успішною бізнесвумен, зробила зі свого імені високо- оплачуваний бренд, вийшла заміж за Каньє Веста, а й створила багатомільйонну армію шанувальників в соціальних мережах. Vogue.ua зібрав п'ять причин, чому її персона викликає безмежну повагу.

Кім Кардаш'ян
Бодіпозитив

Завдяки Кім Кардаш'ян розвіявся стереотип, що вродлива жінка – худа. Вона показала на власному прикладі, що потрібно любити себе і своє тіло.

Реклама
Кім Кардаш'ян
Сімейні цінності

Незважаючи на світову популярність, сім'я для Кім завжди на першому місці. Вона регулярно відвідує всі презентації чоловіка Каньє Веста, тестує на собі нові моделі його кросівок Yeezy і підтримує своїх сестер на модних показах. Кім вважає, що для сім'ї важливо робити щось особливе разом, тому всі сестри сім'ї Кардаш'ян-Дженнер знялися в рекламній кампанії Calvin Klein, присвяченій ідеї міцних сімейних уз. Також Кім не забуває про своє коріння. Наприклад, 2015-го вона відвідала Вірменію, так привернула додаткову увагу до заходів, приурочених пам'яті 100-ої річниці геноциду вірменів.

Рекламна кампанія Calvin Klein Jeans
Бізнес-підхід

Кім вдається робити гроші з усього, за що вона береться: зйомок, телешоу, ліній косметики, парфумерії та дитячого одягу. Тільки Кім могла випустити книжку зі своїми селфі, яка розлетілася за лічені дні на Ebay. Її воскова копія тепер у музеї мадам Тюссо і робить знову ж селфі. Вона не побоялася і відтворила точну копію свого тіла для нової лінії парфумів KKW Beauty. Кардаш'ян перетворила своє ім'я у високооплачуваний бренд, адже тільки один пост в Instagram у неї коштує понад $700 000.

Воскова копія Кім Кардаш'ян для флакона парфумів KKW Beauty
Захист пригнічених

На прохання Кім Кардаш'ян відпустили жінку похилого віку, яка відбуває довічний термін за контрабанду наркотиків. Кім особисто оплатила адвокатів для підсудної і попросила Дональда Трампа прислухатися до неї. Крім цього, коли її вітчим Брюс Дженер вирішив змінити стать, вона захищала його від масових атак в соціальних мережах і всіляко підтримувала.

Дональд Трамп і Кім Кардаш'ян
Модні експерименти
Кім Кардаш'ян не боїться експериментувати, бути смішною або незрозумілою. З усвідомленням, що за кожним її кроком стежать близько 120 мільйонів підписників, Кім все-одно продовжує дивувати. Перефарбувати волосся з воронячого чорного в холодний блонд – легко, позувати в білизні на морозі для німецького фотографа Юргена Теллера – будь ласка, знятися в кліпі оголеною разом з колишньою дівчиною Каньє Веста – не проблема, одягнути велосипедки, об'ємний худі і босоніжки – чому ні? Цьому списку немає кінця, як і сміливості Кім.
Кім Кардаш'ян

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.