До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов і гроші: що Венера обіцяє кожному зі знаків зодіаку

Коли йдеться про астрологію, планета насолоди, потягу і стилю точно знає все про вас і ваше особисте життя. Астролог Ліза Стардаст розповіла, що планета Венера означає для кожного знака зодіаку.

Photo: Harley Weir / Art Partner

Венера, богиня любові, сексу і краси в римській міфології, здавна була пов'язана з серцевими справами. З точки зору астрології, планета Венера відіграє важливу роль в астрологічному профілі, впливаючи на інтимні стосунки як романтичні, так і платонічні, почуття потягу, самооцінку і стосунки з грошима і матеріальним світом. Особливо важливим є розташування Венери в момент вашого народження. Дізнайтеся, де саме щодо вашого астрологічного знака зодіаку перебувала Венера в мить вашого народження, і ви зможете знайти ключ до розуміння того, як ви взаємодієте з близькими. Розрахуйте свій знак Венери тут і прочитайте нижче, що це означає особисто для вас.

Реклама
Овен

Люди під знаком Овна в Венері живуть в азарті гонитви і завжди старанно працюють над продовженням стосунків. З грошима, проте, справи у них інакші. Марнотратство може означати бажання почати економити гроші якомога швидше. В хороший день такі люди веселі і милі. Крім того, представники цього знака борються за об'єкт своєї любові будь-якою ціною.

Тілець

Венера почувається вдома, якщо вона в Тельці. Це знак чарівних, відданих і кокетливих людей. Вас можуть називати Казановою, якщо йдеться про романтику. Але, на відміну від героя-коханця, ви насолоджуєтеся плинністю і стабільністю як у стосунках, так і в фінансових вкладеннях. З вашою природною земною енергією для вас важливо отримувати розкішні подарунки (від інших і від себе), щоб переживати екстрачуттєвість.

Близнюки

З Венерою в Близнюках ви є соціальним метеликом, який любить спілкуватися з тими, кого дуже обожнює. Вас приваблюють люди з приголомшливим характером, з якими у вас є інтелектуальний зв'язок. Насправді ж ви хочете присвятити себе тому, хто вас розсмішить і має такий самий інтелект. Ви вирізняєтеся мінливою ​​прихильністю до матеріального майна. Ваші банківські рахунки можуть відрізнятися такою ж непостійністю, як і ваше серце.

Рак

Коли йдеться про романтику, ви дуже сентиментальні і дбайливі. Ви ніколи ні від кого не відвертаєтеся. назавжди залишаєтеся з друзями і партнерами (або доти, доки взаємини не завершаться самі собою). Ви в стосунках надовго. Проте, це не означає, що ви підпускаєте когось до себе. Ви захищаєте своє серце і гаманець, а це означає, що ви залишаєтеся в коконі, коли ваше серце розбите, поки не вилікуєтеся.

Лев

Люди зі Левом у Венері випромінюють пристрасть і впевненість. Ви вмієте домагатися бажаного і майже завжди успішно залучаєте людей на свій бік. Не мінімізуючи своїх почуттів, ви зізнаєтеся в любові, прихильності і захопленні тим, кого ви найбільше цінуєте. Але будьте обережні, щоб зайвий раз не відволікати своїх близьких цими драматичними жестами.

Діва

Якщо справа стосується любові, ви не з тих, хто проявляє свої емоції і почуття на публіці. У романтичних питаннях ви практичніші і реалістичніші, а це означає, що ви не поспішаєте, перш ніж зв'язуватися з кимось. Стосовно грошей, ви не хочете робити надмірні витрати. Замість цього ви віддаєте перевагу збирати гроші на речі, які вам потрібні (і які довговічні).

Терези

Не дозволяйте цій астрологічній характеристиці ввести вас в оману! Ті, хто народився з Венерою в Терезах, можуть здаватися відстороненими, проте, насправді ви дуже зацікавлені у стосунках. Насправді, ви розквітаєте в парі. Ви хочете мати тісний зв'язок зі своїм обранцем або обраницею на цілу вічність (поки взсаємини залишаються гармонійними). Ви любите бути закоханими. Ви не купуєте необдумано, але вам варто знайти баланс у своїх звичках витрачати.

Скорпіон

Люди з Венерою у Скорпіоні завжди можуть дарувати тепло і присвятити себе тим, до кого почувають симпатію на глибинному рівні. Коли ви закохуєтеся, ваші почуття нікуди не зникають. Ваше захоплення партнером, навпаки, розвивається. Вам подобається спілкуватися з іншими, при цьому ви одержимі своїми взаєминами, і ви хочете контролювати матеріальний світ і своє майно. І тут застереження: ви можете проявляти занадто багато контролю як у романтичних стосунках, так і в матеріальних питаннях.

Стрілець

З Венерою в Стрільці вас манять пригоди, і ви почуваєтеся впевненим у любові. Вас притягують протилежності. Вам подобається спілкуватися з тими, хто відрізняється від вас у всіх сферах життя. Ви оптиміст і романтик, але найбільше ви ненавидите, коли ваш партнер проявляє ревнощі або вирішує окропити ваш позитивний настрій негативом. Ключовий момент, якому вам слід навчитися — керувати своїми витратами, адже ви часто не боїтеся великих фінансових ризиків.

Козеріг

Люди під знаком Козерога не втрачають голову через романтичні пригоди. Вам подобається ходити на побачення і спілкуватися з тими, з ким ви бачите своє майбутнє, але ви також можете бути перебірливим щодо партнерства. Ви схильні до ощадливості, прямолінійності і серйозності, якщо йдеться про ваші наміри, емоції і фінанси. Зворотний бік вашого характеру означений тим, що ви надзвичайно лояльні і прагнете до стабільності у стосунках.

Водолій

Вам подобається зберігати легкість в романтичних питаннях. Вам подобається випадковість у взаєминах, замість конкретизації. Водолії відомі відчуженістю в любові і здатністю бути найкращими друзями зі своїми романтичними обранцями, тому ви вільно висловлюєте свої унікальні нові почуття. Ваше далекоглядне серце привертає до вас творчих і дотепних партнерів. Також Водолії відомі новаторськими поглядами на заробляння грошей.

Риби

Хто сказав, що час романтиків минув? Точно ті, кого народжено під знаком Риб у Венері. Ви ніжні і легко адаптуєтеся. Ваша любов не знає меж. Це означає, що ви готові на все заради небайдужих для вас людей — ви можете навіть поділитися своїм багатством. Замріяні й інтуїтивні, в любовних справах ви вірите в казковий фінал і не станете терпіти щось, що суперечить вашим фантазіям.

Текст: Lisa Stardust

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.