До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лунологія: як стати щасливішим, покладаючись на енергію Місяця?

Провідний японський астролог Кейко знайомить світ з лунологією у своїй новій книзі The Power Wish, в якій розповідає, як правильно визначати свої наміри і використовувати Місяць для здійснення своїх найпотаємніших бажань. Про те, як це зробити на практиці, Кейко розповіла Vogue.

Photo: Harley Weir / Art Partner

Сучасна західна астрологія переважно фокусується на русі планет навколо Сонця, а також на сузір'ях, в яких теж рухаються планети. Ці переміщення й визначають наші знаки зодіаку, про які ми читаємо в гороскопах. Якщо відволіктися від космічних подій, то мало що змінилося відтоді, як близько 2400 років тому у Вавилоні вперше придумали концепцію астрології. Але тепер у астрології є своєрідний конкурент у вигляді лунологіі методу залучення успіху за допомогою Місяця в якості провідника.

Реклама

Кейко, головний астролог Японії, визначає відгалуження астрології — лунологію — як засіб для притягування удачі й успіху в своє життя. У книзі The Power Wish Кейко розповідає, як використовувати Місяць і його вплив на Всесвіт, щоб реалізувати наші найбільші мрії, — ітиметься про кар'єру чи пошук кохання. Основа цієї концепції полягає в тому, щоб загадувати бажання в сприятливі дні місячного циклу у відповідності зі знаком зодіаку або сузір'ям, в якому знаходиться Місяць. Про те, як це зробити на практиці, Кейко розповіла Vogue.

Що таке лунологія і сила бажань?

Зазвичай ми заявляємо про свої наміри в період молодика коли Місяць перебуває між Землею і Сонцем бажання ми озвучуємо на молодик, а висловлюємо подяку за те, що маємо, в повний місяць, коли вже Земля знаходиться між Місяцем і Сонцем.

"Молодик має енергію для нових починань. Ось чому в цей період ми загадуємо бажання," пояснює Кейко. "З іншого боку, повний і абсолютно цілісний місяць це час для побажань вдячності. Місяць і Земля знаходяться в рівновазі одне з одним. Між ними існує напруга, і саме ця напруга взаємодіє із законами тяжіння. Тому важливо врівноважувати свої наміри з побажаннями вдячності, інакше ви можете стати занадто жадібними".

Яке значення в лунологіі має знак зодіаку?

"Зодіак важливий з точки зору місячного знака, який говорить нам про те, в якому знаку проходить молодик або повний місяць. Проте ваш особистий знак зодіаку не має великого значення, за винятком того, що бажання, загадані в разі збігу сузір'я і вашого знака зодіаку мають сильнішу енергію", — говорить астролог. Характеристики місячного знака мають впливати на те, яке бажання ви загадуєте.

"Просто зараз молодик перебуває в Рибах знаку, який допомагає нам очистити розум і позбутися негативних думок". У кожного з 12 знаків зодіаку є власне значення, тому наміри, пов'язані, наприклад, з романтичними стосунками, слід загадувати на молодик в Терезах; кар'єрні побажання, коли молодик в Овні, а фінансові в Тельці.

Як правильно загадувати бажання?

"У день молодика або повного місяця запишіть свої бажання в улюблений зошит. Не пишіть їх заздалегідь, тому що тоді це не матиме сенсу. Якщо так складаються обставини, запишіть бажання упродовж 10 годин пізніше, але завжди краще записувати під час молодика або повного місяця. Часовий інтервал важливий я експериментувала з ним на собі, друзях і сім'ї протягом багатьох років, і 10 годин пізніше дійсно межа".

Чим лунологія і "сила бажань" відрізняються від астрології?

"Астрологія це пасивне заняття, говорить Кейко. Ви дізнаєтеся про себе або про те, що може статися в майбутньому, тоді як бажання сили активні, тому що ви використовуєте енергію Всесвіту і Місяця, щоб змінити своє життя". Це і змусило Кейко замислитися про інші сфери життя, які можна було б поліпшити, якби ми використовували місячну енергію. Потім були роки експериментів в особистому житті, перш ніж Кейко придумала концепцію сили бажань.

Чого можна бажати?

"Не варто зосереджуватися на чомусь одному, інакше ви можете втратити все інше. До прикладу, багато хто з моїх клієнтів у Японії хочуть одружитися. Але якщо вони просто хочуть одружитися і не бажають нічого, пов'язаного з роботою, хобі або подорожами, то вони фактично можуть втратити можливість, яка могла б якось стосуватися шлюбу. Важливо бути відкритим для інших можливостей".

Чого ми можемо очікувати, загадуючи бажання на місяць?

"Я знаю доволі багато прикладів, коли люди використовували силу бажань, щоб отримати те, чого вони хочуть найбільше", говорить Кейко. "Всього два дні тому жінка сказала мені, що хотіла б, щоб її син вступив до конкретної старшої школу, і він це зробив. Ще одна жінка, якій було 44 роки, намагалася завагітніти, вона хотіла цього, і це сталося".

Зі слів астролога, головне переконатися, що ви правильно бажаєте. "Деякі люди просто не знають, як втілити свої бажання в реальність, але якщо ви підете цим шляхом і правильно запишите свої бажання, ви зможете використовувати енергію Місяця і Всесвіту, щоб здійснити все, чого ви хочете".

Автор: Suzanne Scott

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.