До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як побудувати взаємини з Водолієм: поради астрологині

Хто може стати ідеальною парою для Водолія і як навчитися читати думки цього повітряного знака? Астрологиня Еліс Белл розкриває усі таємниці.

Photo: Scott Trindle

Представники знака Водолій можуть бути доволі вибірковими у взаєминах, їхню увагу привертають лише ті, в кому вони бачать щось унікальне. Водоліям важливо проводити час із людьми, яким є що сказати; їх приваблюють дотепність та інтелект партнера. Проте самим Водоліям потрібен час, щоб відкритися людині, тому їхні партнери часто не впевнені у взаємності почуттів. Час і терпіння — ось що треба, якщо ви маєте намір будувати стосунки з Водолієм. Також представники цього знака потребують багато свободи і простору, щоб займатися власними справами, тому взаємини з Водолієм процвітатимуть лише за умови, якщо він матиме можливість час від часу побути на самоті.

Реклама

З ким Водолії найсумісніші?

Водоліїв часто приваблює їхня астрологічна протилежність — Леви. Представники цього знака можуть показати Водоліям, як бути відкритішими й ніжнішими. Водолій оцінить теплоту і приязність Лева, і цій парочці може сподобатися спілкуватися й розширювати своє коло знайомих разом.

Телець — іще один привабливий для Водолія знак. Його представники зазвичай спокійні і терплячі, в них є заземлювальна енергія, яка подобається Водолію. Позаяк Водолій часто перебуває в глибоких роздумах і схильний до тривоги, енергія Тельця допомагає йому заспокоїтися. Також Водолію подобається товариство Стрільця. Водолії знаходять у Стрільцях багато цікавого, поруч із ними представники повітряного знака завжди наче навчаються чогось нового.

Чому з Водоліями буває непросто?

У Водолія може бути багато онлайн-друзів, або може здаватися, що він знає багатьох людей. Проте, перебуваючи з кимось наодинці, наприклад, на побаченні, він здатний раптово знітитися і почуватися вразливим. Водолія іноді складно зрозуміти, бо йому здається, що партнер автоматично знає всі його думки. Водолій навіть може здаватися незацікавленим і відчуженим, тому іноді доводиться лише здогадуватися про справжні почуття з його боку. Представникам цього повітряного знака потрібен час, щоб проявити прихильність, і може знадобитися кілька побачень, щоб їхня особистість сповна розкрилася.

Як це — зустрічатися з Водолієм?

Водолії завжди багато і швидко думають, їм подобаються інтелектуальні бесіди. Жодна тема у розмові з Водоліями себе не вичерпає, бо вони дуже допитливі. І чим незвичніші інтереси іншої людини, тим цікавіше Водолію. Представники повітряної стихії готові практично до будь-якого побачення і завжди згодні на пригоди. Проте важливо зазначити, що Водолії не в захваті від масових громадських заходів і їх може налякати перспектива зустрічі з друзями і родиною партнера. Так, у Водоліїв є екстравертні риси, але для них також важлива особиста свобода і простір, де вони можуть побути на самоті. До того ж, Водолії дуже відверті — вони завжди щиро говорять про те, що їм подобається і не подобається, тому ви завжди можете очікувати від них чесної відповіді.

З якими знаками зодіаку Водолію не по дорозі?

Раки не найкраща пара для Водолія, тому що вони можуть бути занадто чутливими до прямолінійності повітряного знака. Представники Рака часто дуже прив'язані до дому й сім'ї, тоді як Водолії пишаються своєю незалежністю і їм може подобатися час від часу змінювати місце проживання. Тому ці двоє нерідко мають різні погляди на майбутнє.

Діва — ще один знак, з яким у Водолія можуть виникнути проблеми. Діви зазвичай доволі критичні, а ще вони люблять, щоб у житті все було акуратно і впорядковано. Водолію ж не подобається почуватися частиною якоїсь системи. Крім того, Водолії люблять раптові зміни, тоді як Діви воліють планувати все заздалегідь.

Закохані Водолії — які вони?

Коли Водолії в когось закохані, вони залишаються самими собою. Проте можуть дещо поступитися своєю незалежністю заради того, щоб працювати в команді з партнером. Зазвичай, закохавшись, вони цього не приховують, стають ніжнішими і відкритішими у своїх емоціях.

Текст: Alice Bell
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.