До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на знаки зодіаку водної стихії у 2022 році

Передноворічний період — це не тільки пора свят, подарунків і вечірок. В останні дні року, що минає, ми підбиваємо підсумки, будуємо плани на найближче майбутнє і уявляємо, як змінимо своє життя. У такі моменти хочеться дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Tiffany & Co. ми звернулися до професійного астролога й попросили написати гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, щоб знати, чого нам варто очікувати від 2022-го.

Представники знаків стихії Води — безумовно, щасливці 2022 року. Особливо вдалим обіцяє бути перше півріччя: розпочаті в цей час проєкти успішно розвиватимуться та принесуть позитивні результати. Оточення поповниться людьми, які допоможуть слушною порадою і поділяться власним досвідом. Девіз цього року: сміливо заявляйте про себе та демонструйте свої таланти всьому світу.

Реклама
Рак
Серьги, браслеты, кольцо — все Tiffany T, золото; пиджак — Saint Laurent (kameron.ua)Сережки, браслети, каблучка — все Tiffany T, золото; піджак — Saint Laurent (kameron.ua)

Весь перший квартал представники знака — на гребні хвилі. Можливі далекі закордонні подорожі або навіть еміграція. У будь-якому разі в цей час всі контакти з іноземними партнерами виправдають сподівання й відкриють привабливі перспективи.

Березень і квітень будуть сповнені романтики, тема особистих стосунків може вийти на перший план, затьмаривши собою все інше. Щоправда, вже на початку літа доведеться надолужувати згаяне в роботі, але все вийде на добре.

Починаючи з серпня й до кінця року — час затишшя й занурення в себе. Осінь принесе філософський настрій і роздуми про своє призначення. Це сприятливий період для вивчення нових дисциплін і пошуку наставника або натхненника.

Скорпіон
Браслет — Tiffany T, серебро; серьги — Tiffany HardWear, серебро; платье, перчатки — все PradaБраслет — Tiffany T, срібло; сережки — Tiffany HardWear, срібло; сукня, рукавички — все Prada

2022 рік принесе багато приводів для гордощів і втіхи. Із січня по квітень — сприятливий час для запуску проєктів. Нові знання стануть джерелом доходу. Тим, хто веде публічний спосіб життя, початок року додасть фоловерів.

Ближче до літа ймовірні вимушені обмеження в професійній діяльності або сповільнення в розвитку поточних проєктів. Щоб зрушити ситуацію з мертвої точки, доведеться ухвалювати неординарні рішення і, можливо, експериментувати.

Восени життя Скорпіонів буде сповнене романтики й приємного спілкування в теплій дружній атмосфері. Компліменти, дарунки, приємні сюрпризи та запрошення на побачення стануть майже буденністю для представників знака.

Риби
Сережки — Tiffany Blue Book, платина, діаманти; каблучка — Tiffany Étoile, платина, діаманти; костюм — Dolce & Gabbana (kameron.ua)

У першому півріччі варто дотримувати правила: краще зробити неідеально, ніж не зробити взагалі. Це сприятливий час для привернення уваги аудиторії, зміцнення авторитету в професійному середовищі та підвищення впізнаваності особистого бренду.

Навесні й улітку може відбутися прорив у фінансовій сфері, з’явиться шанс збільшити свій дохід. В особистих стосунках у цей період пануватиме гармонія й повне взаєморозуміння. Тим, хто тільки шукає пару, зірки обіцяють багатонадійне знайомство.

Ближче до кінця року почастішають ділові відрядження й подорожі, відкриються нові можливості для експертного спілкування та приємних бесід із цікавими людьми.

Що треба знати про прикраси Tiffany & Co.

У 1837 році Чарльз Льюїс Тіффані заснував у Нью-Йорку свою компанію. Незабаром його крамниця стала відома як палац скарбів за виняткові коштовні камені. Відтоді Tiffany & Co. — синонім вишуканості, новаторського дизайну, довершеної майстерності та виняткової креативності. У XX столітті компанія здобувала дедалі більшу популярність у всьому світі, розширювалася мережа її крамниць і зростала культурна значущість, про що свідчать, наприклад, новела Трумена Капоте "Сніданок у Тіффані" і фільм з участю Одрі Гепберн.

Сьогодні Tiffany & Co. та її дочірні компанії, що налічують понад 13 000 працівників, розробляють, продукують і продають прикраси, годинники й розкішні аксесуари. Серед них понад 5000 досвідчених художників, які ограновують діаманти й виготовляють прикраси в майстернях компанії, демонструючи відданість найвищій якості.

Колекція Tiffany City HardWear втілила в собі енергію Нью-Йорка й бере натхнення з урбаністичної душі міста і його вулиць, де сучасні бунтівники змішують високу моду з вуличним стилем.

Багатогранна й культова колекція Tiffany T символізує зв’язок у всіх його формах і нагадує нам про ті, що ми відчуваємо, але не завжди можемо побачити. З моменту появи в 1837 році вона є невіддільною частиною філософії Tiffany & Co.

Колекція Blue Book — унікальні прикраси високого ювелірного мистецтва Tiffany & Co.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun
Фото: Nazar Cherniy
Стиль: Anna Honcharova
Макіяж: Olha Ostapchuk
Зачіски: Sasha Vetrova
Манікюр: Oksana Zavora @Chummy.nails
Асистент із зачісок: Alyona Kundryk
Асистент стиліста: Anna Ovsiannikova, Daria Bihun
Світло: Nikolai Kazak, Aleksandr Mischenko
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Модель: Dasha Khlystun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.