До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 жіночих подкастів про життя, кохання і розчарування

Демі Мур запустила подкаст про секс Dirty Diana, перший випуск подкасту Мішель Обами вже доступний на Spotify, психотерапевт Естер Перель записує зустрічі зі своїми клієнтами на диктофон і випускає їх у подкасті How's Work?, а блогер Емма Чемберлен веде особистий аудіощоденник Anything Goes. Ці та ще кілька подкастів змушують замислитися і переосмислити себе, докладніше про них розповідає vogue.ua.

Какие подкасты слушать.Photo: Getty Images
Anything Goes от Эммы Чемберлен

Емма Чемберлен — популярна в США YouTube-блогерка, яка запустила свій подкаст Anything Goes у форматі особистого щоденника. Основна спрямованість подкасту — міркування на популярні повсякденні теми, на кшталт відносин з батьками, впевненості в собі, вигоряння і розмов про майбутнє. Але є і окремі рубрики, де Емма відповідає на запитання чи дає поради. Кому слухати цей подкаст? Усім. Особливо батькам дітей-підлітків і підліткам, які мають багато запитань, мало відповідей і сповнені бунтарського духу.

Реклама
Unlocking Us от Брене Браун

Подкаст Unlocking Us від письменниці і соціологині Брено Браун про емоції і життя в соціумі. В описі подкасту Браун написала: "Я хочу, щоб цей подкаст вийшов справжнім і чесним. Щоб у ньому були очевидними вся магія і увесь жах того, що означає бути людиною". Письменниця переважно спілкується зі знаменитими гостями, як-от Різ Уізерспун і Керрі Вашингтон, з якими обговорювали серіал "І всюди тліють пожежі". Але бувають також сольні випуски і розмови у форматі "запитання-відповідь".

Why Won’t You Date Me? от Николь Байер

Назва подкасту промовиста: тут обговорюють побачення, романтику, любовні складнощі і радості. Засновниця і ведуча подкасту Ніколь Байєр разом зі своїми запрошеними гостями (це коміки, друзі і не тільки) обговорює їхнє особисте життя і намагається розібратися у своєму, щоб відповісти на одне запитання: вона розумна, смішна і дружелюбна, так чому ж вона самотня?

How’s Work? от Эстер Перель

Естер Перель — психотерапевт, що спеціалізується на міжособистісних стосунках. У своєму подкасті How's Work? Перель зачіпає невидимі проблеми, які впливають на створення бізнесу і здорової робочої атмосфери. У межах подкасту до неї на сесії приходять засновники компаній, колеги по роботі, розлучені пари, які продовжують працювати разом, і люди, які так і не знайшли "роботу мрії". З огляду на те, що під час розмови зачіпаються особисті теми, а запитання ведучої можна практикувати у власному житті, слухати учасників стає удвічі цікавіше.

Dirty Diana от Деми Мур

Демі Мур стала продюсеркою і ведучою подкасту Dirty Diana. Подкаст присвячений розумінню сексу і сексуальності. Якоюсь мірою, це розповідь про те, як жінки замовчують свої сексуальні бажання і фантазії, побоюючись видатися не тими, ким їх звикло сприймати суспільство. Сміливий особистий подкаст про одну з найважливіших сфер у житті кожного.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.