До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юен Макґреґор у трейлері серіалу "Голстон"

Прекрасні новини: Netflix представили трейлер мінісеріалу "Голстон" про легендарного дизайнера Роя Голстона. Сам серіал ми побачимо зовсім скоро — він виходить 14 травня. А поки можна насолодитися блискучим Юеном Макґреґором у головній ролі. У трейлері він задумливо стоїть біля вікна, і каже фразу, від якої мурашки по спині: "У мене є бачення. Я хочу змінити обличчя американської моди". Як саундтрек звучить Enjoy the Silence гурту Depeche Mode.

У центрі серіалу — історія американського дизайнера Роя Голстона. Серед його клієнтів були Джекі Кеннеді й Елізабет Тейлор, Марлен Дітріх, Діана Вріланд. Він увійшов в історію як один з найвпливовіших дизайнерів свого часу, який любив говорити, що хоче "одягнути всю Америку". Судячи з трейлеру, серіал покаже життя дизайнера без прикрас: а це і гучні вечірки в Studio 54, і проблеми з наркотиками та алкоголем. До речі, у ролі подруги дизайнера Лайзи Мінеллі в серіалі знялася Кріста Родрігес.

Реклама

Серіал Netflix, над яким працює Раян Мерфі, зосередиться не тільки на злетах, а й падіннях дизайнера, що помер у віці 57 років. "Він створив імперію. Його стиль визначив епоху. Американський модельєр Рой Голстон стрімко здобув славу, але потім його життя стало виходити з-під контролю", — зазначено в синопсисі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.