До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у травні 2021

У травні на Netflix покажуть довгоочікуваний трилер "Жінка у вікні" з Емі Адамс, серіал "Холстон" про дизайнера Роя Холстона і третій сезон чарівного серіалу "Метод Комінскі" з Майклом Дугласом.

"Холстон"

Співпраця Райана Мерфі з Netflix триває, і після успішних і стильних серіалів "Голлівуд" і "Ретчед" зовсім скоро режисер представить новий проєкт — серіал про зльоти і падіння легендарного дизайнера 70-х Роя Холстона. Краща новина в тому, що в ролі дизайнера — блискучий актор Юен МакГрегор, а Кріста Родрігес зіграє його найдорожчу подругу і музу Лайзу Мінеллі.

Реклама

14 мая

"Жінка у вікні"

Робота, яка може поповнити скарбничку прекрасних драматичних ролей Емі Адамс. Самотня жінка Анна Фокс (її грає Адамс), яка страждає від нападів агорафобії (боязнь відкритого простору), давно не виходить зі своєї квартири, зловживає спиртним і пігулками і спостерігає з вікна за життям сусідів. Вона стає свідком страшних подій, що відбулися в сім'ї Расселів. Але хто повірить жінці зі зламаною психікою, яка не може оговтатися від власної загадкової травми минулого? Головні ролі у фільмі виконали, крім Емі Адамс, Джуліанна Мур і Гері Олдмен, а в режисерському кріслі — майстер історичних костюмних фільмів Джо Райт ("Анна Кареніна", "Спокута").

14 мая

"Кисень"

"Прокинувшись у кріогенній камері, Ліз щосили намагається вижити і пригадати, хто вона, поки не скінчився кисень". Так звучить синопсис нової науково-фантастичної драми "Кисень", головна роль у якому дісталася французькій актрисі Мелані Лоран, яку глядачі пам'ятають за фільмами "Ілюзія обману" і "Примарною шісткою". Разом з нею у фільмі знявся Матьє Альмарік, а режисер стрічки — Олександр Ажа, автор хоррора "У пагорбів є очі".

12 мая

"Монстр"

Обдарований підліток Стів причетний до пограбування, що закінчилося убивством. Він відстоює свою невинуватість перед судом, який вже виніс йому вирок. "Монстр" — дебютна стрічка знаменитого кліпмейкера Ентоні Мендлера, який знімав відео для Бейонсе, Дрейка й Емінема. Не обійшлося без музикантів і в "Монстрі" — так, у фільмі ми побачимо A$AP Rocky. Головну роль зіграв Келвін Харрісон-молодший, зірка фільмів "12 років рабства" і "Суд над Чиказькою сімкою".

7 мая

"Метод Комінскі"

Акторові Сенді і його агенту Норману злегка за 70, але вони сповнені якщо не сил і енергії, то здорового гумору, а їхнє життя — пригод. "Метод Комінскі" — проєкт Чака Лоррі, автора дотепного серіалу "Теорія великого вибуху". Вся сіль серіалу — в акторах: Сенді грає Майкл Дуглас, чия поява на екрані дорогого коштує. До речі, за цю роль він отримав "Золотий Глобус". Третій сезон стане фінальним.

28 мая

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.