До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що слід знати про третій сезон серіалу "Корона"

17 листопада виходить довгоочікуваний третій сезон "Корони". Vogue.ua тим часом розповідає, що відомо про акторів, сюжет і скільки ще сезонів нас чекає.

Трейлер

Трейлер чудовий – і дещо похмурий. Майже трихвилинне відео показує Олівію Колман у ролі королеви Єлизавети II, яка бореться із занепадом Великобританії 1977 року. Також ми бачимо чарівну Гелену Бонем Картер у ролі принцеси Маргарет. Найгарніший кадр – принцеса Маргарет у ванній кімнаті, одягнена в діамантову тіару. І більше нічого.

Реклама
Чому присвячений третій сезон

Остання серія другого сезону The Crown завершилася епізодом, присвяченим справі Профумо – секс-скандалу з військовим міністром Великобританії Джоном Профумо на початку 1960-х. Третій сезон охопить десятиліття після скандалу і розпочнеться з 1963 року, зокрема порушить деколонізацію Африки і Карибського басейну і посадку Аполлона-11 на Місяць 1969 року. Щодо британських подій, то це робота британського прем'єр-міністра Гарольда Вілсона на Даунінг-стрит і катастрофа на шахтах в Аберфані (Південний Уельс) 1966 року, в результаті якої загинули 144 людини. Що стосується особистих відносин, то новий сезон зачепить пристрасний шлюб принцеси Маргарет і фотографа лорда Сноудона. Він також познайомить глядачів з дорослими дітьми королеви, особливо Чарльзом, якого коронували як принца Уельського 1969 року, і Анною. Ранній роман Чарльза з Каміллою також буде в центрі уваги.

Гелена Бонем Картер у ролі принцеси Маргарет
Про акторів

У третього сезону "Корони" зовсім інший склад, ніж у попередніх двох. Олівія Колман грає королеву Єлизавету II замість Клер Фой, а Тобіас Мензіс з'явиться в ролі принца Філіпа замість Метта Сміта. Гелена Бонем Картер буде стильною принцесою Маргарет (раніше її грала Ванесса Кірбі), а Бен Деніелс виконуватиме роль лорда Сноудона.

Молодий британський актор Джош О'Коннор зіграє Чарльза, Ерін Доерті – Анну, а Еміральд Феннелл перевтілиться у Каміллу. Тим часом Джейсон Уоткінс виконає прем'єр-міністра Гарольда Вілсона. Що стосується 4-го сезону, то Емма Коррін з'явиться в ролі молодої Діани, принцеси Уельської, а чудова Джилліан Андерсон – у ролі Маргарет Тетчер.

Дата релізу

Офіційна дата прем'єри третього сезону – 17 листопада 2019 року.

Скільки сезонів буде після цього

Шоураннер Пітер Морган запланував п'ять сезонів "Корони".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.