До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що відомо про продовження "Сексу у великому місті"

Що ж, HBO Max офіційно підтвердили, що продовження "Сексу у великому місті" буде. Новин про перезавантаження так багато, що ми зібрали все найцікавіше в одному місці.

Сюжет

HBO Max тримають сюжет у строгій таємничості. Єдиний натяк розпливчаста заява, в якій стверджується, що And Just Like That (назва майбутнього серіалу)... "розповість історію Керрі, Міранди і Шарлотти, які стикаються зі складною реальністю життя і дружби у віці за п'ятдесят". В інтерв'ю Vanity Fair 29 січня Сара Джессіка Паркер розповіла, що у неї стільки ж запитань, як і у всіх нас. "Де зараз Керрі, в професійному сенсі? Як усі ці політичні зміни вплинули на її роботу? Вона все ще пише колонку? Вона написала ще якісь книги? Або у неї є подкаст? Що для неї зараз мода? Як змінилися або не змінилися дружні взаємини і розширилося її коло спілкування?" Вона також зазначила, що їй кортить побачити, як Міранда і Шарлотта виховують своїх дітей-підлітків.

Реклама

Зате ми знаємо, як пояснюється назва майбутнього серіалу. And Just Like That ("І ось так..."). У Керрі Бредшоу було кілька висловлювань, які вона повторювала в "Сексі у великому місті". Серед них фраза "I could not help but wonder..." ("Я не могла не поцікавитися ..."). Керрі вимовляє її практично під час кожної зі своїх нічних письменницьких сесій, зазвичай крізь завісу Marlboro Light. And Just Like That ("І ось так...") ще одна крилата фраза Бредшоу, яку вона використовувала в найрізноманітніших ситуаціях.

Хто написав сценарій до продовження "Сексу у великому місті"?

До роботи над серіалом повернеться володар "Еммі", режисер Майкл Патрік Кінг, який написав і зняв оригінальні серіал і фільми. Він стане продюcером продовження разом із Сарою Джесікою Паркер, Синтією Ніксон і Кріcтін Девіс. Над сценарієм працює ціла команда винятково жіноча. "Так рада за цю чудову команду сценаристів, які працюють над створенням нашого нового шоу!" написала у своєму Інстаграм Синтія Ніксон. "Хотіла б я бути мухою на цій віртуальній стіні!" Серед них: блискуча есеїстка і комік Саманта Ірбі; авторка серіалу "Парки і зони відпочинку" Рачна Фручбом; визнана критиками документалістка і драматургиня Келі Гофф; і оригінальні сценаристки "Сексу у великому місті" Джулі Роттенберг і Еліза Зуріцкі, які недавно співпрацювали з Сарою Джесікою Паркер над серіалом "Розлучення".

Хто з акторів повернеться в нових серіях

Хороші новини в тому, що велика частина "тусівки" Керрі Бредшоу з'явиться в продовженні серіалу. Крім найближчих подруг — Міранди у виконанні Синтії Ніксон і Шарлотти (Крістін Девіс) — у серіалі з'являться Маріо Кантоні і Віллі Гарсон в ролі Ентоні Марентіно і Стенфорда Блатча, а також Девід Ейгенберг у ролі чоловіка Міранди Стіва Бреді і Еван Хендлер у ролі партнера Шарлотти Гаррі Голденблатта.

Як щодо Кріса Нота? Чи з'явиться містер Біг в перезавантаженні "Сексу у великому місті"?

Так, однозначно! "Як би ми могли створити нову главу "Сексу у великому місті" без нашого містера Біга?" — сказав Майкл Патрік Кінг у своїй офіційній заяві про кастинг.

Добре, а як щодо Ейдана?

І він теж повернеться у нових серіях. Актор Джон Корбетт зіграє Ейдана Шоу в "досить багатьох" епізодах, попри те, що Ейдан зустрічався з Керрі менше року і кілька десятиліть тому. Ми вже чуємо голос Керрі: "Я не можу не поцікавитися... Чи маю я відродити цей багатовіковий любовний трикутник?.."

Як щодо Кім Кетролл? Чому Саманта Джонс не бере участі в перезавантаженні "Сексу у великому місті"?

Найзапекліші суперечки шанувальників спалахували навколо того, чи повернеться в серіал Кім Кетролл — і якщо ні, то чи можливий секс у місті без неї?.. Що ж, її не буде. Виконавчий директор HBO Кейсі Блойс навіть підтвердив, що саме Саманта буде виписана з сюжетної лінії. "Як і в реальному житті, люди входять в наше життя, люди йдуть", — сказав він в інтерв'ю TVLine. "Дружба згасає, і починається нова дружба. Так що я думаю, що все це дуже показово для реального життя... Ми хочемо правдиво розповісти історію про те, як бути жінкою у віці 50 років з Нью-Йорка. Все повинно здаватися дещо органічним, і друзів, які у вас є, коли вам 30, у вас може не бути, коли вам 50".

Тим, хто небайдужий до цієї яскравої героїні Кім Кетролл, пропонуємо згадати наші улюблені образи Саманти Джонс.

Коли прем'єра

Дата ще не підтверджена, зате HBO поділилися інформацією, що Just Like That... складатиметься з 10 серій по 30 хвилин кожна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.