До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 прем'єр від Netflix, які ми чекаємо 2020 року

За останні десять років для Netflix стало традицією розповідати, прем'єри яких проєктів глядачі побачать у новому році. Про деякі шоу говорять майже пошепки, а про інші знають вже давно. Vogue підготував посібник з найкращих шоу Netflix, які дивитимемось 2020 року.

"Статеве виховання", 2 сезон (з 17 січня 2020 року)

У першому сезоні "Статевого виховання" ми познайомилися з Отісом Мілбурном (Ейса Батерфілд) і його подругою Мейв (Емма Маккей), які створили клініку з сексуальними консультаціями в середній школі Мордейл, хоча у самого Отіса немає сексуального досвіду. Він використовує професійний досвід своєї матері, яка працює секс-терапевтом (Джилліан Андерсон), так дає поради однокласникам щодо сексуальності, порно і трансфобії. У другому сезоні ми побачимо 8 епізодів, у яких Отіс зі своєю дівчиною Олою (Патрісія Еллісон) досліджуватиме власні сексуальні бажання і шукатиме підхід до напруженої дружби з Мейв.

Реклама
Кадр з серіалу "Статеве виховання". Photo: ©Courtesy of Netflix
Next in Fashion, 1 сезон

Точна дата виходу шоу ще не відома, але на офіційному акаунті Next in Fashion в Instagram вже є безліч знаменитостей. Зірки, від Джонатана ван Несса з Queer Eye до директора з модних партнерств Instagram, Єви Чен, зображують запрошених гостей на "першому модному показі Netflix". Ведучими шоу стали Алекса Чанґ і fashion-експерт з Queer Eye, Тан Франс. У шоу збереться 18 дизайнерів, які зіткнуться з 10 випробуваннями, щоб зробити "нову велику річ". Переможець отримає $250 000 і шанс представити свою колекцію на Net-a-Porter.

"Всім хлопцям, яких я любила раніше: P.S. Я все ще кохаю тебе" (з 12 лютого 2020 року)

Величезним успіхом для Netflix стала перша екранізація книжки Дженні Ган "Всім хлопцям, яких я любила раніше", в якій листи 16-річної Лари Джин Кові (Лана Кондор) викрали і відправили адресатам, одним з яких став Пітер Кавінські (Ной Сентінео). Друга екранізація ґрунтується на продовженні книжки Ган "Всім хлопцям, яких я любила раніше: P.S. Я все ще кохаю тебе", де зображені відносини пари та історія, яка починається після того, як ще один любовний лист Лари Джин дістався місця призначення. Романтична комедія наповнена референсами 1980-х і 1990-х, а уваги заслуговує також фінальна частина книжки "Завжди і назавжди, Лара Джин".

Кадр з фільму "Всім хлопцям, яких я любила". Photo: ©Courtesy of Netflix
"Ребекка"

Продюсер, який взяв на себе перезапуск володаря "Оскара", кінострічки 1940 року Альфреда Гічкока "Ребекка", точно вирізняється хоробрістю. Але якщо хтось і здатен це зробити, то це Netflix. Очевидно, що в розпорядженні режисера Бена Вітлі – пристойний бюджет. Головні ролі в новій адаптації класичного готичного роману Дафни дю Морьє отримали Армі Гаммер, Енн Дауд, Крістін Скотт Томас і Лілі Джеймс. Точної інформації про дату виходу фільму немає, але відомо, що зйомки стартували на початку 2018 року, тому є надія побачити картину в другій половині 2020 року.

"Матрьошка", 2 сезон

У першому сезоні ми зустріли Надю Вулвокову (Наташа Ліонн), цинічну розробницю ігор, яка застрягла в тимчасовій петлі на свій 36 день народження – тому прокидається і помирає знову і знову. Вона намагається розплутати цей екзистенційний жах, з чим їй і допомагає Алан Завері (Чарлі Барнетт), людина, яка померла в ту ж ніч. Творці серіалу Емі Полер, Наташа Ліонн і Леслі Гедланд мовчать про другий сезон, але ми можемо з упевненістю очікувати, що оригінальний формат залишиться без змін.

Кадр з серіалу "Матрьошка". Photo: ©Courtesy of Netflix
"Едді", 1 сезон

Елліот Удо (Андре Голланд) – відомий в Нью-Йорку піаніст, який залишає рідне місто заради Парижа, щоб стати співвласником неприбуткового джазового клубу і продовжувати бурхливий роман зі своєю солісткою Маєю (Іоанна Куліг). Більше того, з появою 15-річної доньки Джулі (Амандла Стенберг), Удо насамперед змушений протистояти причинам втечі зі Сполучених Штатів. З огляду на те, що шоу написав п'ятикратний переможець премії "BAFTA", Джек Торн і лауреат премії "Оскар", режисер Дем'єн Шазелл, можна очікувати чутливу музичну драму.

Selena:The Series

Селена Кінтанілья-Перес отримала "Греммі" за досягнення в жанрі техано. Американська співачка стала популярною в 1990-х, але в березні 1995 року її вбила менеджер фан-клубу Іоланда Салдівар. Netflix попросив схвалення у родичів Кінтанільї-Перес, перш ніж взятися до роботи над проєктом, який постане перед глядачем у вигляді "обмеженої серії з двох частин". Спочатку глядачеві представлять шість часових епізодів. У першій частині Крістіан Серратос зіграє Селену в період її шляху до слави. Через двадцять чотири роки після смерті співачки серіал обіцяє повернути увагу до суперзірки 1990-х.

За матеріалами vogue.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.