До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Вічні": що потрібно знати про новий фільм з Анджеліною Джолі

17 мільйонів переглядів набрав на YouTube трейлер фільму "Вічні" — ефектного блокбастера про супергероїв Marvel. Зірковий акторський склад з Анджеліною Джолі, Сальмою Гаєк і Кітом Гаррінґтоном роблять цей фільм однією з найочікуваніших прем’єр літа.

Сюжет

Вічні — це група супергероїв, які вперше з’явилися в коміксах Marvel у 1970-х. Вони безсмертні й живуть на Землі 35 000 років. У фільмі ми побачимо, як безсмертні возз’єднаються, щоб захистити людство від своїх злісних побратимів Девіантів. Робота над стрічкою почалася ще у 2018 році, а її бюджет становить 200 мільйонів доларів.

Реклама
Хто в режисерському кріслі

На роль режисера серед багатьох кандидатів вибрали Хлої Чжао — американську режисерку китайського походження, яка ніколи не працювала в жанрі супергеройського кіно, але полонила студію своїм поглядом на франшизу. Цього року Хлої Чжао здобула премію "Оскар" у номінаціях "найкращий фільм" і "найкращий режисер" за картину "Земля кочівників", і стала другою жінкою-режисером в історії, що дістала цю нагороду. Сьогодні Хлоя Чжао вважається однією з найцікавіших режисерок сучасності й увесь кінематографічний світ стежить за нею дуже уважно.

Акторський склад

Традиційно супергеройське кіно збирає кращих з найкращих акторів — здатних не тільки привернути увагу медіа й зібрати касу, а й перетворити комікс Marvel на захопливе та змістовне видовище. Головного героя Ікаріса — лідера Вічних, який може літати, проєкціювати промені космічної енергії зі своїх очей і має надлюдську силу, зіграє Річард Медден, якого ми полюбили передусім завдяки його ролі Роба Старка в "Грі престолів". Робб Старк певний час був королем Півночі, але новий персонаж Меддена може літати й левітувати.

Сальма Гаєк бере на себе роль Аджак. Спершу персонаж був чоловіком, але не у 2021 році. "Я так рада приєднатися до сім’ї Марвел у ролі Аджак, матері всіх Вічних. Раніше він був батьком усіх Вічних, але, дівчата, ... це наш час", — написала вона в Instagram. Як і Ікаріс, вона теж може літати й телепортуватися.

Анджеліна Джолі зіграє Тену — люту войовницю, яка може створити будь-яку зброю з космічної енергії. Серед її суперсил — швидкість, сила й уміння літати.

У ключовий жіночій ролі — Джемма Чан. Чан вже знімалася в "Капітані Марвелі", тож вона не новачок у франшизі про супергероїв. Їй дісталася роль Серсі — це супергероїня, яка може маніпулювати енергією і водночас цілком щасливо живе серед людей, на землі, у Нью-Йорку.

Кіт Гарінґтон, зірка серіалу "Гра престолів", також з’явиться у "Вічних". Він грає людину-воїна Дейна Вітмана. У звичайному житті він фізик, але в нього є альтер его — Чорний лицар.

Трейлер

З усіх майбутніх фільмів Marvel Studios "Вічні" — найзагадковіший і довгоочікуваний. Запитання, яке хвилює всіх шанувальників, — як незалежна режисерка Хлоя Чжао інтегруватиме свій унікальний кінематографічний погляд у всесвіт Marvel? Відповісти на нього трохи простіше після того, як ми подивилися трейлер. З першого кадру видно, що це фільм саме Чжао: трейлер медитативний, естетський, у ньому майже немає бойових сцен, якими так славиться всесвіт Marvel. А проте трейлер видовищний — просто не в тому сенсі, до якого звикли шанувальники всесвіту. Якими ж будуть "Вічні", побачимо зовсім скоро — стрічка виходить у світовий прокат 5 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.