До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі в трейлері нового фільму Marvel "Вічні"

У мережі з’явився перший трейлер "Вічних" — майбутнього нового фільму "Кінематографічного всесвіту Marvel".

Заснована на однойменних персонажах Marvel Comics, стрічка "Вічні" оповідає про давню інопланетну команду так званих небожителів, які таємно існували на Землі впродовж 7000 років. Їм доводиться возз’єднатися, щоб захистити світ від Девіантів. Режисер фільму — Хлоя Чжао, що здобула премію "Оскар" за фільм "Земля кочівників".

Реклама

Оскільки "Вічні" — це команда героїв, то у фільмі Marvel зібрався цілий ансамбль знаменитостей, які зіграли супергероїв: Анджеліна Джолі з’являється в ролі Тени, Сальма Гаєк — у ролі Аджакі, Річард Медден — Ікаріса, Кумейл Нанджіан — Кінго, Браян Тайрі Генрі — Фастоса, Лорен Рідлофф — Маккарі, Лія Макг’ю — Спрайта, Дон Лі — Гільгамеша, Кіт Гарінґтон — Дейна Вітмена, Джемма Чан — Серсі, Баррі Кеоган — Друїга.

У трейлері зображено подію, що змушує Вічних взяти участь у конфлікті з Девіантами, хоча здебільшого вони керують людьми тільки з-за лаштунків. У ньому також демонструється, що Вічні уважно спостерігали за супергероями "Кінематографічного всесвіту Marvel".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.