До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Вечно танцующий человек": як відбулася прем’єра фільму про MONATIK

1 червня в Києві пройшов допрем’єрний показ фільму "Вечно танцующий человек" — документальної стрічки про музиканта MONATIK і його шлях до успіху. Для презентації фільму MONATIK і його команда вибрали незвичний формат: гості зустрілися біля Палацу Спорту, надягли навушники й вирушили в подорож на НСК "Олімпійський", де рівно два роки тому, 1 червня 2019 року, MONATIK зібрав свій перший стадіон і відіграв розкішне шоу "LOVE IT ритм". Своєрідний імерсивний пролог, під час якого всі отримали змогу відчути те, що відчували перед концертом на Олімпійському артист і його команда, розробив театр uzahvati.

Дмитро Монатик і alyona alyona

"Вечно танцующий человек" — зворушливе, смішне, чесне кіно про людину, яка не боїться мріяти, незважаючи ні на що. Його режисер Артем Григорян мав безпрецедентний доступ до Монатика, його команди й сім’ї: до фільму ввійшло інтерв’ю з мамою артиста й бабусею; спогади друзів дитинства Дмитра, разом з якими він, 14-річний підліток, заснував у Луцьку брейк-гурт; унікальні кадри з весілля Дмитра й Ірини Монатиків, рідкісні зворушливі відео з дітьми пари та багато іншого. Робота над фільмом тривала два роки, а його вихідною точкою став саме концерт на стадіоні "Олімпійський" у 2019 році.

Реклама
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Першими фільм побачили друзі MONATIK — alyona alyona, DOROFEEVA, Володимир Дантес, Гарік Корогодський, Валерія Гузема, Ірина Горова, Катерина Осадча, Позитив, Іван Фролов, Єлизавета Юрушева, Сабіна Мусіна. Під час фільму багато хто не стримував сліз, а презентація закінчилася аж за північ.

<b>Монатик премьера</b>

"Вечно танцующий человек" можна побачити в прокаті з 3 по 9 червня, ексклюзивно в мережі кінотеатрів "Оскар".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.