До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Вечно танцующий человек": саундтрек до нового фільму про MONATIK

1 квітня день народження святкує один з найвідоміших артистів країни MONATIK. Сьогодні він отримає безліч привітань, але водночас і сам зробив величезний подарунок для своїх фанатів — з нагоди 35-річчя музикант випускає саундтрек до документального фільму "Вечно танцующий человек". Його прем’єра відбудеться вже після карантину.

MONATIK

Саундтреком до фільму стала композиція "Ресницы безопасности" з третього альбому MONATIK "LOVE IT ритм". Сьогодні саундтрек виходить у світ як екранізація ретроспективи до документального фільму, хроніки відвертих сімейних кадрів з особистого й творчого життя продюсера й креатора MONATIK.

Реклама
MONATIK

"Трек „Ресницы безопасности" — це світло, що пробивається крізь хмари. Ця пісня, як жодна інша описує шлях до мети: „сколько повидали, сколько раз ломали, как бы сильно не носила нас земля, а это было все не зря". Ми вирішили зробити до неї відеороботу, яка складається із закарбованих моментів, архівів, відео, які ми встигли зібрати з подорожей, гастролей з різних куточків світу, — розповідає Діма Монатик. — Це дуже тепле відео, яке в період всесвітньої пандемії стає дуже ностальгійним".

MONATIK

Зрежисував цю відеохроніку Артем Григорян, який понад 5 років провів у подорожах і на гастролях разом з командою артиста, закарбував найзнаковіші події з життя MONATIK. У роботі зацифровані неймовірно цінні касетні архіви більш ніж 20-річної давнини (дитинства й молодості продюсера та креатора). У відеороботі "Ресницы безопасности" MONATIK вперше показує обличчя своїх дітей — Данила й Платона; відеозапис, як артист забирав синів з пологового будинку; пам’ятні кадри весілля зі своєю дружиною Іришею Монатик та інші, дуже особисті моменти життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.