До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Незалежність: які фільми дивитися на фестивалі американського кіно

27 лютого в Києві починається 8-й фестиваль американського кіно "Незалежність". У програмі – сім художніх кінострічок, серед яких номінанти на "Оскар", володарі "Золотого глобуса" та престижних іноземних кінонагород. В рамках фестивалю також відбудуться кінопокази документальних картин, освітні події та зустрічі з режисерами.

Фестиваль стане єдиною можливістю побачити на великому екрані драму "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі", яка вийде в український прокат, проте претендує на кінопремію "Оскар" відразу в семи номінаціях. Ще тут відбудуться кілька кінопоказів іншого оскарівського номінанта – драми про життя відомого модельєра Рейнолдса Вудкока "Примарна нитка".

Реклама

Глядачі зможуть побачити також гучну комедію "Проект Флорида", фільм Джеймса Франко "Горе творець", комедію "Щасливчик", в якій знявся Девід Лінч, спортивну драму про боксера "Справжній Роккі" та романтичну нью-йоркську комедію "Один до одного".

Крім ігрового кіно, в програмі кращі документальні фільми від American Showcase. Свої кінокартини також представлять десять українських режисерів та американець Тім Воррен. Фестиваль триватиме до 5 березня і проходитиме в кінотеатрі "Київ". Всі фільми транслюють мовою оригіналу з субтитрами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.