До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Гарді в трейлері фільму "Веном-2"

Уже 16 вересня ми побачимо Тома Гарді в ролі Венома — виходить друга частина супергеройського бойовика "Веном-2. Карнаж". Нагадаємо, що картина з Томом Гарді в головній ролі розповідає історію заклятого ворога Людини-Павука — Венома (Едді Брок); перша частина стрічки вийшла 2018 року. Як кажуть його творці, у 2021 році фантастичний блокбастер виходить на новий рівень візуальних ефектів.

Згідно із синопсисом, у другій частині фільму "над світом нависає загроза. Тандем Едді Брока й інопланетного симбіота Венома кидає свою силу проти нового ворога — нестримного монстра-вбивці Карнажа". У продовженні "Венома" ми побачимо чудовий акторський склад. Так, крім Гарді, у фільмі знявся Вуді Гаррельсон, який зіграє головного лиходія — вбивцю-психопата, що стає симбіотом Карнажем, а також Мішель Вільямс у ролі колишньої нареченої Едді Брока, героя Гарді.

Реклама

У режисерському кріслі — володар BAFTA, номінант на "Еммі" і "Золотий Глобус" Енді Серкіс, який зіграв Голлума у двох частинах "Гоббіта" і як режисер працював над фільмом "Мауглі". В інтерв’ю Том Гарді зізнався, що Веном — одна з його улюблених ролей, тому що це на диво неоднозначний персонаж, який може бути і добрим хлопцем, і негативним персонажем. Яким буде Веном у другій частині фільму, дізнаємося вже восени.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.