До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стало відомо, коли вийде новий фільм Веса Андерсона

Безсумнівно, що один з найочікуваніших кінорелізів 2020 року – нова стрічка Веса Андерсона "Французький диспетчер". У кінокартині, дія якої відбувається в 1950-х роках у Парижі, зіграв по-справжньому зірковий склад: Тімоті Шаламе, Леа Сейду, Бенісіо дель Торо, Френсіс Макдорманд, Едріан Броуді, Тільда Свінтон і Білл Мюррей. Фільм, який Андерсон назвав "любовним листом" журналістам, вийде 24 липня 2020 року.

Вірний собі, Андерсон зберігав у таємниці багато деталей про свою десяту картину, зокрема, про характер головних героїв. "Цю історію нелегко пояснити, – сказав він французькому виданню Charente Libre незабаром після закінчення зйомок фільму. – Це історія про американського журналіста, який відкрив у Франції видання. Це радше портрет цієї людини, цього журналіста, який намагається писати те, що хоче. Це не фільм про свободу преси, але коли ви говорите про журналістів, ви також говорите про те, що відбувається в реальному світі".

Реклама

Вес Андерсон також розповів, що фільм включатиме танцювальну сцену і вибачився перед тими, хто сподівався, що Бред Пітт увійде до акторського складу: хоч подейкували, що він приєднався до драми, цього не сталося. "Мені шкода, але його в фільмі ви не побачите, – пояснив він. – Я зняв з Бредом рекламний ролик кілька років тому в Японії. Це був єдиний раз, коли ми працювали разом".

<b>French Dispatch</b>

Не викликає сумнівів і те, що фільм матиме ту ж особливу естетику, яка притаманна всім кінострічкам Андерсона, від "Родини Тененбаумів" до "Королівства Повного Місяця". Режисер знову співпрацює з Адамом Штокхаузеном – людиною, якій слід завдячувати за гарні пастельні відтінки фільму "Готель "Гранд Будапешт". За костюми в "Французькому диспетчері" відповідала дизайнерка Мілена Канонеро, яка вже працювала з Андерсоном над кількома фільмами. Канонеро відома своєю роботою в багатьох шедеврах Стенлі Кубрика і отримала премію "Оскар" за дизайн костюмів у фільмі "Марія Антуанетта" Софії Копполи 2006 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.