До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Створюємо настрій: 5 фільмів з красивим Різдвом

Перший сніг уже встиг натякнути, що найчарівніша пора року зовсім близько. Vogue.ua зібрав найкращі та атмосферні фільми, які подарують чарівливий настрій на честь свят, що наближаються.

Кадр із фільму "Один удома 2: Загублений у Нью-Йорку", 1992

"Гаррі Поттер і філософський камінь", 2001

Пам'ятаєте цю сцену? Гаррі і Рон грають у чарівні шахи в головному залі Хогвартса, і до них підходить Герміона, щоб побажати найкращим друзям щасливого Різдва. Такою є одна з найатмосферніших сцен першого фільму поттеріани, і чи варто згадувати щасливе обличчя Гаррі, коли різдвяним ранком він дізнається, що для нього є подарунок? Здається, саме час влаштувати марафон пригодами "хлопчика, який вижив". Якщо ви розумієте, про що ми...

Реклама

"Один удома", 1990

Різдвяні канікули Кевіна Маккалістера, як і раніше, залишаються в топі. Жодна зима не обходиться без екстремального протистояння Кевіна з грабіжниками, які переслідують його від епізоду до епізоду. Але перша частина, де Кевіна випадково забувають удома, справедливо заслуговує на першість. Саме тоді ми познайомилися з цим тямущим хлопчиком і підтримували його самотніми вечорами та щасливими ранками.

"Відпустка за обміном", 2006

Історії двох самотніх жінок, яких блискуче виконали Камерон Діас і Кейт Вінслет, переплітаються завдяки сайту обміну житлом на час відпустки. Жінки вирішують кардинально змінити обстановку і стиль життя якраз на час різдвяних канікул. Айріс Сімпкінс (Кейт Вінслет) переїздить з англійської провінції в розкішний особняк у Південній Каліфорнії, звідки в затишний англійський котедж вирушає Аманда Вудс (Камерон Діас). Айріс і Аманда виходять із зони комфорту, щоб знайти щастя, і їм це вдається.

Кадр із фільму "Відпустка за обміном", 2006

"Маленькі жінки", 2019

З сестрами Марч ми знайомимося якраз напередодні Різдва, коли дівчатка обговорюють свої мрії, думають про подарунок для мами, а потім шляхетно віддають багатодітній родині свій святковий сніданок. Що вже говорити про різдвяну постановку і затишок, який завжди наповнює будинок Марчів.

"На місці принцеси", 2018

Стейсі, молодий талановитий кондитер, вирушає зі своїм другом Кевіном і його донькою Олівією у прикрашене до Різдва невелике королівське містечко, щоб взяти участь у конкурсі кондитерів. З'ясовується, що туди ж з візитом приїздить принцеса леді Маргарет, яка є точною копією Стейсі. Маргарет хоче відчути, як живуть звичайні дівчата, тому вона умовляє Стейсі пожити кілька днів її життям. Дівчата міняються місцями і проживають найкраще Різдво. З роллю Стейсі і Маргарет чудово впоралася Ванесса Хадженс.

Кадр із фільму "На місці принцеси", 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.