До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер другого сезону "Емілі в Парижі"

Netflix представили трейлер другого сезону серіалу "Емілі в Парижі", який вийде вже в грудні. Судячи з трейлеру, Емілі змінилася і стала дуже свідомою. "Відтоді як я переїхала до Парижа, моє життя було просто хаотичним, драматичним і складним", — каже вона, і вирішує, що їй треба пригальмувати. Тож дівчина вирушає у відпустку до Сен-Тропе, де планує влаштувати, судячи з усього, цифровий детокс. Також ми бачимо, що пристрасті через кухаря Габріеля й далі вирують — Емілі намагається зрозуміти, що ж їй робити з новою закоханістю й любовним трикутником.

У другому сезоні ми побачимо кілька нових персонажів. Британський актор Люсьєн Лавісконт зіграє ефектного Алфі: його герой приїздить до Парижа з Лондона, і, як і Емілі колись, не дуже сприймає Париж, відмовляється розмовляти французькою й геть не має бажання занурюватися у французьку культуру. Можливо, у них зав’яжеться роман. Ще один новий чоловік у житті Емілі — Лоран, власник нічного клубу в Сен-Тропе (його грає француз Арно Бінар).

Реклама

Судячи з перших кадрів зі знімального майданчика, стиль Емілі, через який творців серіалу так нещадно критикувала торік модна преса, особливо не змінився. У другому сезоні американка носитиме яскраві мінісукні й туфлі на шпильках, пальта вільного крою в поєднанні з шарфами й гігантськими протисонцевими окулярами, великі капелюхи.

Другий сезон "Емілі в Парижі" виходить 22 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.