До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Будинок дракона: дивимося трейлер приквелу "Гри престолів"

Уже зовсім скоро нас чекає вихід серіалу "Будинок дракона" — він стане приквелом суперпопулярного гіта HBO "Гра престолів". "Будинок дракона" вийде на HBO Max у 2022 році й міститиме десять серій. Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі "Гри престолів".

Сюжет розповість про "Танок драконів" — громадянську війну, причиною якої стала криза між двома родами будинку Таргарієнів. Війна розгорнеться між принцесою Рейнір Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно заявили про свої права на Залізний трон... Роль принцеси зіграє молода британська актриса Емма Зіа Д’Арсі, для якої цей серіал може стати справжнім злетом, як свого часу "Гра престолів" — для Емілії Кларк, виконавиці ролі Дейнеріс Таргарієн. Головна чоловіча роль дісталася Метту Смітові, відомому за роллю принца Філіпа в "Короні": британський актор зіграє дядька Рейнір, Деймона Таргарієна.

Реклама

В основі приквелу — книга Джорджа Мартіна "Вогонь і кров". Шоуранер серіалу — Мігель Сапочнік, володар премії "Еммі" за роботу над серіалом "Гра престолів". Чи матиме "Будинок драконів" такий самий колосальний успіх, який супроводжував "Гру престолів", побачимо вже наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.